Kwaliteit van de producten

Cor

Prima winkel. Zowel de echte als de webwinkel zijn goed. De echte winkel is ook erg gezellig en vriendelijk ingericht en ze hebben heel veel keuze voor thee/koffieleuten.

Yes

De navigatie op de website werkt mogelijk via de pulldownmenu's niet altijd helemaal goed. Ik had een paar keer dat er geen produktenlijst tevoorschijn kwam, maar dat kan ook een incident zijn.

Altijd goed, netjes en snel.

Esther Heijmans

Zoals altijd prima.

F van hoorn

Prima alleen jammer dat de goederen tussen 21.30 en 22.00 worden afgeleverd vinden wij niet zo prettig overigens goed over geïnformeerd

Assortiment

Ja hebben twee smaken genomen geproefd in de ontmoeting in ermelo

Bezorgtijden aanpassen

Zeer goed ervaring. levering tot op heden altijd in orde en op tijd.

Ja, Costa Rica

nee

Geen opmerkingen!

Jazeker

N. Kruiskamp

Pro- actief, servicegericht en snel.

Ja, volop keuze.

De bestelling voor 14.30 uur gedaan en betaald en zou de volgende dag afgeleverd worden,dit is niet gebeurd en komt nu pas op 27-12-2017 i.p.v.23-12-2017dus wat in uw aankondiging staat wordt niet... De bestelling voor 14.30 uur gedaan en betaald en zou de volgende dag afgeleverd worden,dit is niet gebeurd en komt nu pas op 27-12-2017 i.p.v.23-12-2017dus wat in uw aankondiging staat wordt niet zo uitgevoerd JAMMER!!!!!!!!!

Ja

Web site verbeteren en waar je voor staat.

Arti-line

Zeer goed. Snelle leveringen.

nee

Simone

Ik ben superblij met de ruime theekeuze van 't Konkeltje in Zwolle en de mogelijkheid om mijn online bestelling in mijn eigen woonwijk bij de boekhandel op te kunnen halen. We zijn al jaren klant.

Assortiment

Ik mis momenteel in de webshop de appel/kaneel thee, is toch een typische winterthee.

Ik kom echter zelden in de Zwolse binnenstad (parkeerkosten zijn veel te hoog) en daarom verkies ik online bestellen. Dan krijg je echter geen stempels, want men wil de klant liever in de winkel... Ik kom echter zelden in de Zwolse binnenstad (parkeerkosten zijn veel te hoog) en daarom verkies ik online bestellen. Dan krijg je echter geen stempels, want men wil de klant liever in de winkel hebben. Dit vind ik echter een zeer klantonvriendelijke houding! Hopelijk veranderd dit dan ook snel, want er zijn wel meer online theeleveranciers...