Kwaliteit van de producten

Tweede keer dat wij bestellen

Assortiment

de website kan strakker/overzichtelijker. Na een bestelling kom je, als je verder wilt winkelen, niet op dezelfde plek in de website terug. het assortiment kan verbreed. ("thee van de markt"bv... de website kan strakker/overzichtelijker. Na een bestelling kom je, als je verder wilt winkelen, niet op dezelfde plek in de website terug. het assortiment kan verbreed. ("thee van de markt"bv heeft meer variainten

zie boven

Bij sondes verrast,wat een prima service.

Snelle levering !

Duidelijk wanneer de levering zal plaatsvinden,

Assortiment

Boven verwachting vond ik de Herfstkoffie. Super !

n.v.t.

Mijn ervaringen met dit bedrijf is tot nu toe naar volle tevredenheid verlopen.

ja

nee

Prima service. Snelle levering.

Marjolein

Prettig contact, fijne service.
Ik kon de office die ik wilde hebben niet vinden op de site. Per telefoon prima geholpen en goed advies gekregen.

Kremers

Assortiment

wij misten onze vertrouwde guatamala antiqua, maar hebben deze na mailcontact toch kunnen krijgen.

Bennie

Tot afgelopen week altijd de winkel bezocht , wat overigens zeer goed bevalt vanwege de prettige en vriendelijke medewerkers . Nog belangrijker is dat men je in de winkel zeer goed van advies kan... Tot afgelopen week altijd de winkel bezocht , wat overigens zeer goed bevalt vanwege de prettige en vriendelijke medewerkers . Nog belangrijker is dat men je in de winkel zeer goed van advies kan dienen , de know how over de thee producten is erg goed. Stel je vraag en je krijgt een goed en prettig antwoord .
De mogelijkheid om een bestelling te doen via internet welke na b.v. ideal betaling wordt afgeleverd op een locatie dicht bij mijn huis is een prachtige bijkomende service.
Al met al uiterst tevreden over Konkeltje en ik kan het iedere thee liefhebber aanraden .

Assortiment

Vanwege de grote hoeveelheid thee soorten voor iedereen ruim keus .

Misschien een idee om in hele kleine cups wat monsters aan te maken , ik kan me voorstellen dat sommige klanten niet iets nieuws willen proberen vanwege de prijs voor een ons , met de angst in het... Misschien een idee om in hele kleine cups wat monsters aan te maken , ik kan me voorstellen dat sommige klanten niet iets nieuws willen proberen vanwege de prijs voor een ons , met de angst in het achterhoofd de soort weg te moeten gooien als de smaak niet naar wens is van de klant.

Ik heb hier overigens geen last van en iedere soort die ik uit probeer bevalt me tot nu toe .

Akkie Langerak

Tot zover altijd prima geweest ! Plezierig !

Ja

Omdat wij particuliere gebruikers zijn, is de verpakking van een kilo wat groot, dan moeten we een aangebroken pak dichtmaken om te bewaren voor de volgende keer dat de koffie weer gebruikt wordt.... Omdat wij particuliere gebruikers zijn, is de verpakking van een kilo wat groot, dan moeten we een aangebroken pak dichtmaken om te bewaren voor de volgende keer dat de koffie weer gebruikt wordt. Wij hebben het idee dat het aroma dan wat verloren gaat. Dus kleinere verpakkingen van een pond of 250 gram zou ook fijn zijn !

Goede producten, ruime keus, snelle (gratis) bezorgingen via een pick up point in Zwolle.

Assortiment

Wel de smaken waar ik specifiek naar op zoek was