Kwaliteit van de producten

Judith

Order wordt snel en netjes verpakt bezorgt door een fietskoerier.

Ja. Uitgebreid assortiment

Ik pas wat van konkeltje mijn ervaring is heel wijnig

Prima, en goede service

Assortiment

Ja alleen de appel was inmiddels uit het assortiment

Een paar telefonisch contact gehad, bijzonder vriendelijk te woord gestaan.
Bestellingen binnen de afgesproken bezorgtermijn geleverd. Prima service dus

De koffie die wilde hebben was aanwezig

Wij bestellen altijd dezelfde melange koffie. Wellicht kunnen suggesties worden gegeven over andere melanges , die gelet op onze smaak, het overwegen waard zijn om te proberen. Een punt daarbij is dan wel dat de minimale bestelhoeveelheid 1 kilo is. Om even te proberen wordt dit wel erg kostbaar.

We hebben koffiebonen via de website besteld

Assortiment

Wij hebben de door ons gewenste smaak kunnen vinden.

Wellicht kan de bezorgdienst aangeven wanneer ze komen?

Goede levering.

Assortiment

Kon moeilijk de moccarabia vinden. Vermoed dat er een naamswijziging is geweest. Dit was niet duidelijk!

Aanvankelijk aangeschreven als Koedam, tweede bezorgafspraak (hadden de koffie al binnen) op naam van Koenderdam, dit terwijl wij Koenderman heten. Dit vind ik wel slordig.

Reactie Konkeltje:

Beste mevrouw Koenderman,
Excuus voor de slordigheid betreft uw naam. We hebben de gegevens in ons systeem aangepast .
Prettige dag!

Een paar telefonisch contact gehad, bijzonder vriendelijk te woord gestaan.
Bestellingen binnen de afgesproken bezorgtermijn geleverd. Prima service dus

De koffie die wilde hebben was aanwezig

Vriendelijke personeel, leuke 'huiskamer' sfeer in de winkel.

Assortiment

Zeer uitgebreid assortiment, nog steeds de mogelijkheid om nieuwe smaken te ontdekken.

Marjolein Borgdorff-Bakker

Bestelling is altijd prima in orde en als er iets niet klopt en je mailt dan krijg je snel en goed antwoord terug.
Zeer tevreden klant.

ja

nee

Jan

Heel veel lekkere soorten koffie en snelle levering

Jazeker

Het zou fijn zijn als het mogelijk wordt om snelfilter koffie in zakjes van 500 gram te bestellen ipv alleen per kilo.