Kwaliteit van de producten

Uitstekend

Assortiment

Testproducten aanbieden zodat andere smaken kunnen worden geprobeerd zonder direct een (relatief) duur pak moet worden gekocht (bijv. 125 grams verpakking)

Aline Veldman

Zeer klantvriendelijk bedrijf, persoonlijke benadering, goede service hij staat open voor vragen opmerkingen dit waardeer ik.
prijs kwaliteit verhouding is goed. De winkel straalt een...
prijs kwaliteit verhouding is goed. De winkel straalt een gezellige sfeer uit.

Een sfeervolle winkel met kwaliteitsprodukten en vriendelijk, deskundige medewerkers.

Nee.

Ondanks dat er best veel koffie en theewinkeltjes zijn, heeft 't konkeltje toch iets authentieks.

Bastiaan

Makkelijk besteld en snel geleverd. Prima ervaring

Nooit een "bakkie verkeerd". Geweldige service !

Monique Spaaij

Vriendelijk, passie voor koffie en de klant

Sipke

Een bedrijf waarbij je het gevoel krijgt of je een huiskamer binnenstapt. Voelt gemoedelijk en prettig en je kan merken dat er verstand van zaken is! Met zoveel soorten koffie en thee weten ze je... Een bedrijf waarbij je het gevoel krijgt of je een huiskamer binnenstapt. Voelt gemoedelijk en prettig en je kan merken dat er verstand van zaken is! Met zoveel soorten koffie en thee weten ze je altijd weer te verrassen en adviseren ze je een koffie of thee die aan onze wensen en voorkeuren voldeed. Ditmaal online besteld en hadden het binnen 24-u in huis. Website geeft goede info maar zou voor de mobile versie misschien nog wel wat vriendelijker kunnen. Zonder je favoriete koffie zitten, zit er hierdoor dus eigenlijk niet meer bij, gelukkig! ;-)

Assortiment

De mobiele versie van de dit mag wel wat eenvoudiger/overzichtelijker

Lekker verse koffie! Wij bestellen maandelijks vers gebrande bonen bij het Konkeltje, fijne service en snelle levering!

Zeer klantvriendelijk, geholpen met een lach. Overal is de liefde voor thee en koffie in terug te vinden.

Ruime keus

Assortiment

Over de voortgang van de order. Wanneer deze verstuurd is

??