Kwaliteit van de producten

Goede ervaring

B Belder

Bestelling is prima verlopen en op de afgesproken tijd afgeleverd.

Sander aalvink

Geweldige service

Prima. Snel en correct

Assortiment

een vraagje: heeft het Konkeltje ook leuke (goe afsluitbare) opslag potjes voor thee in het assortiment ? zo nee, zou aan te raden zijn . o ja: prima.

Goede ervaring

OK

GOED. Koffie bestelt. Keurig afgeleverd.

Belinda

Vind het een drama heb nog steeds niks ontvangen dus kan ik moeilijk genieten van me thee of koffie en hoor gewoon helemaal niks van jullie

Assortiment

zo en zo de levering en klantgerichtheid

Reactie Konkeltje:

Beste B van Dongen,
Uw bestelling is vrijdag na uw mail van betaling verzonden. Verwacht wordt uw thee vandaag afgeleverd.
Hopelijk kunt u er toch nog lekker van genieten.
Met...
Beste B van Dongen,
Hopelijk kunt u er toch nog lekker van genieten.
Het Konkeltje

C Boersma

Ik heb uitstekende ervaringen bij het Konkeltje. Ik ben erg tevreden over de dienstverlening in zijn geheel. Of het nu gaat om het drinken van een kopje thee op zaterdag ochtend of mijn "grote"... Ik heb uitstekende ervaringen bij het Konkeltje. Ik ben erg tevreden over de dienstverlening in zijn geheel. Of het nu gaat om het drinken van een kopje thee op zaterdag ochtend of mijn "grote" bestelling via de webwinkel, klantvriendelijkheid in samenwerking met kennis en kunde staan hoog in het vaandel bij Paul.

Ik ben al jaren een trouwe klant van het Konkeltje en de veranderingen die de winkel heeft ondergaan onder nieuw management, zijn een ware aanwinst!

Monique van Groeninge

Ik heb het bedrijf leren kennen tijdens een smaak en wandel arrangement in Zwolle. Ik was overweldigd door de hoeveelheid thee die ze daar hadden. Tijdens het bezoek wat thee gekocht, die me goed... Ik heb het bedrijf leren kennen tijdens een smaak en wandel arrangement in Zwolle. Ik was overweldigd door de hoeveelheid thee die ze daar hadden. Tijdens het bezoek wat thee gekocht, die me goed bevallen is. Vervolgens via internet blijven bestellen, Tilburg - Zwolle is best een afstand.

Assortiment

Wellicht bij de thee die je ergens bij kan helpen/ondersteunen opp de website vermelden

Afters sales slecht ingevuld omdat ik daar nog geen ervaring mee heb, wellicht is het handig om de optie te geven vragen optioneel in te vullen. Als je bijv nooit in de winkel bent geweest is de... Afters sales slecht ingevuld omdat ik daar nog geen ervaring mee heb, wellicht is het handig om de optie te geven vragen optioneel in te vullen. Als je bijv nooit in de winkel bent geweest is de klantvriendelijkheid niet te beoordelen