2 keer thee de droom van Zwolle gesteld.
Correcte behandeling wat bestelling betreft, iets minder wat de klantenbinding betreft.
Assortiment
Ik wil graag aangeven dat ik de kortingscoupon van 5% erg mager vind. Het komt er op neer dat ik bij de volgende bestelling 1 euro korting krijg. Het komt over als 'we moeten iets doen maar...
Lekkere koffie en thee en op tijd geleverd.
Assortiment
Iets meer korting is welkom, omdat wij nu vaak nog wat anders proberen vanwege de prijs. Eventueel kan ik dan rondvragen of meer mensen geïnteresseerd zijn.
Absolute aanrader; zeer ruime keuze in losse theesoorten, vlotte en zeer klantvriendelijke service!
Assortiment
Op website bij elke theesoort de toepassing en zetinstructie vermelden.
Duidelijke website, bestelling wordt snel geleverd en is zorgvuldig verpakt.
Tweede keer dat ik iets besteld heb via hun website en ik kom er zeker terug.
Assortiment
Geen verbeterpunten volgens mij.
Www.konkeltje.nl beschikt over een breed scala aan koffie- en theesoorten. Het is daardoor vaak lastig kiezen. Maar... Er is daarom ook altijd wel genoeg keuze om te variëren en te experimenteren....
Assortiment
Filteropties per categorie, vergemakkelijkt het selecteren van de meeste geschikte koffie.
Heerlijke koffie en top levering!
Goede ervaring, ik mis alleen feedback over nalevingen zoals waneer ze het product weer verwachten.
Assortiment
Ik vindt het bestelbedrag voor gratis verzending erg hoog zeker als je alleen thee besteld.