Offerte
Nazorg
9.8/10
Communicatie

Marcel de Bruin

Deskundig advies en goede service bij plaatsing. 2003 nieuwe keuken geleverd van top kwaliteit, in 2023 nieuw keukenblad update + over na inductie

Goed in nazorg, wat problemen met inductie kookplaat, maar door Kooistra Keukens communicatie en ondersteuning perfect overgenomen en juist alternatief georganiseerd en geregeld.
Zeer tevreden...
Zeer tevreden over keuken en service

Ritsema

Bij Kooistra Keukens had ik gelijk een goed gevoel. Gea heeft mij super goed geholpen en mijn wensen mogelijk gemaakt. Ook gaf ze mij advies en tips die ik ter harte heb genomen.
Na de koop...
Na de koop volgde het nauwkeurig inmeten door Jan van de firma Kooistra.
Vervolgens kwam het slopen van de oude keuken en werden de nieuwe leidingen zeer vakkundig aangelegd door Dustin Postma Montage en de meterkast aangepast door zijn rechterhand Gerard.
Ze lieten alles keurig schoon en opgeruimd achter.
Daarna werd de keuken uiterst zorgvuldig , nauwkeurig en netjes geplaatst door Bert de Haan.
Het stukje muur werd nog keurig gepleisterd door de stukadoor Jan en zijn zoon Mark.
Het nawerk is nog in handen van Jan van de fa Kooistra wat zeker goed gaat komen.
Kortom een fantastisch vakkundig team mensen die goed op elkaar waren ingespeeld.

Zeer ervaren en vakkundige mensen die staan voor hun vak en meedenken met de klant.

Ik zou het niet weten!

Van Kaam

Geweldige service, ook twee jaar na plaatsing keuken!

Een eerlijk advies, plezierige communicatie, zorgvuldige installatie en zeer goede nazorg. Klantgericht en betrouwbaar.

Arjen

Goed deskundig advies. Wij hebben Kooistra keukens prettig ervaren, geen vervelende verkooptaktieken, maar er werd uitgebreid de tijd genomen om ons van goed advies te voorzien. Ook komen ze hun... Goed deskundig advies. Wij hebben Kooistra keukens prettig ervaren, geen vervelende verkooptaktieken, maar er werd uitgebreid de tijd genomen om ons van goed advies te voorzien. Ook komen ze hun afspraken goed na bij de aftersales.

No nonsense
Eerlijk advies

Ruben

Heel goede ervaring

Goede communicatie en begeleiding van het proces. Flexibel qua wensen. Heel mooi eindresultaat!

Oostland

Heel plezierige ervaring. Geweldig resultaat.

Betrouwbaarheid, meedenken, service.

Gewoon zo doorgaan.

Horst

Goede service, deskundigheid, meedenken, goede adviezen

Alles bovengenoemde

Lineke Bennink

Prachtige keuken uitgezocht na een gedegen uitleg en advies. Top begeleiding tot en met het plaatsen van de keuken!

Kennis van de keuken markt en kwaliteit van keukens.

Kan niets bedenken.

Marianne

Je wordt op een vriendelijke en persoonlijke manier geholpen. Er wordt goed met je meegedacht en de verschillende mogelijkheden bekeken. Ze stemmen goed af op wat jij wilt. Nemen goed de tijd voor... Je wordt op een vriendelijke en persoonlijke manier geholpen. Er wordt goed met je meegedacht en de verschillende mogelijkheden bekeken. Ze stemmen goed af op wat jij wilt. Nemen goed de tijd voor al jouw vragen. Er wordt geen druk op je gezet.
Monteur beleeft plezier aan zijn werk en levert goed werk.

Tijd, aandacht. Geven jou als klant ook tijd om over offerte en andere zaken na te denken. Geen druk. Altijd vriendelijk. Je mag met je vragen komen.

Het duurde even voordat ook de laatste zaken geregeld waren [na montage]. Dat nam ook even tijd . Kan ook aan de keukenleverancier liggen.

Henk Bijma

We zijn er plezierig ontvangen en hebben goede voorlichting gehad.Toen de keuken geplaatst was hadden we moeite met de kleur en met de combinatie van kleuren van de keuken.
We zijn zeer prettig...
We zijn zeer prettig opgevangen en hebben goede tips gehad die geleid hebben tot verbetering en oplossing van de problemen. Uiteindelijk niets dan hulde.
Henk en Diny Bijma

Opvang, aandacht en meedenken.