Uitstekende prijs en snelle levering, een aanrader.

Prijs

Snelle levering, nette prijs

Michiel Kostermans

Speciale verf gekocht

Prima site en snelle levering. Goed assortiment en op voorraad.

nee

nee

R. Lont

Prima zaak, goede telefonische voorlichting en tot twee maal toe écht de volgende dag geleverd, zowel voor voorraadartikel als voor een mengproduct.

Gewoon doen wat ze zeggen, in tegenstelling tot veel andere webwinkels.

hans slootjes

Jotun verf besteld

ze belde me zelfs terug omdat ze dachten dat ik een verkeerd produkt van jotun besteld had.(wat ook zo bleek te zijn) ik ben ze daar nog dankbaar voor want anders was het zeker niet goed gegaan.

ik kan alleen maar zeggen ga zo door super service voor goede prijzen!!

Martin van den Berg

Ik was op zoek naar Painting the Past verf en kwam bij Koopverfonline.nl uit. Fijne website met lekker veel extra informatie over de verf. Het bestellen verliep verder prima en de volgende dag kon... Ik was op zoek naar Painting the Past verf en kwam bij Koopverfonline.nl uit. Fijne website met lekker veel extra informatie over de verf. Het bestellen verliep verder prima en de volgende dag kon ik aan de slag.

Professionele webite met veel nuttige informarmatie.

Arthur de Bussy

Verf aangeschaft voor een vloer in een rijksmonument waarbij bijzondere omstandigheden de verfklus echt ingewikkeld maakte.

Ik kreeg fantastisch professioneel advies van John, de eigenaar. Hij stuurde zelfs een bijzonder potje isolatieverf dat op de website niet werd geadverteerd om uit te proberen. Als het niet zou... Ik kreeg fantastisch professioneel advies van John, de eigenaar. Hij stuurde zelfs een bijzonder potje isolatieverf dat op de website niet werd geadverteerd om uit te proberen. Als het niet zou werken zou ik het niet hoeven betalen. Het wekte op mijn historische vloer.
Natuurlijk kan niet alles altijd goed gaan. Ik bestelde ooit een enorme pot, 10 liter, vloerverf. Dat kost een klein vermogen - en wordt dus weinig besteld - en zou volgens de website de volgende dag leverbaar zijn. Het bleek niet direct in voorraad maar John zorgde ervoor dat ik het de volgende dag in huis had. Hoe? Hij kwam het persoonlijk afleveren.
Kortom, waar veel bedrijven zeggen dat de klant centraal staat, is de praktijk vaak anders. Niet bij John, hij en zijn medewerkers zijn klantgericht in al hun genen. En ze hebben verstand van zaken. Topbedrijf!

Ik zou geen enkel verbeterpunt kunnen verzinnen behalve misschien, had eerder eerder een klantenrating op de website gerealiseerd.Dat had jullie vast al veel meer juichende reviews opgeleverd.

Goede info zowel op de site als aan de telefoon. Snelle levering

Zeer snelle levering

Geen.