Orianda van den Brink

Goede service

Wim Nieuwendijk

De verf is snel geleverd

snel geleverd en ook is er nog terug gebeld ik was een nummer van het verf vergeten

Rens Alban

Top service

Helder en heel snel

Alexandra De Caluwe

Zeer correct

Willem Grootenboer

Top

W.B.A. Bontje

Goede ervaring na klacht.

Luisterend oor

Sam

OK maar bestelling beschadigd toegekregen en een reactie hieromtrent laat wat op zich wachten

competitief en snelle levering

1 van de 2 verfpotten hebben we gekneusd toegekregen waar de verf eruit liep. We hebben dit vermeld per mail en ze gingen dit nakijken maar we hebben hier nog geen verdere informatie over gekregen.... 1 van de 2 verfpotten hebben we gekneusd toegekregen waar de verf eruit liep. We hebben dit vermeld per mail en ze gingen dit nakijken maar we hebben hier nog geen verdere informatie over gekregen. De fout lag volledig bij POSTNL maar we hadden wel een snellere reactie verwacht (nog geen reactie gekregen). Al bij al wel OK en hopelijk krijgen we een snelle reactie

Geert Slegers

Mooie graszoden

Vlot en snel

Transport beter inlichten. Had gezegd dat we in een wegel wonen, ook telefonisch gevraagd om een vorklift. Hadden ze niet bij en alles werd op straat geleverd. Zelf alles op remorcen moeten leggen... Transport beter inlichten. Had gezegd dat we in een wegel wonen, ook telefonisch gevraagd om een vorklift. Hadden ze niet bij en alles werd op straat geleverd. Zelf alles op remorcen moeten leggen en naar onze tuin voeren

Reactie Koopverfonline.nl:

bedankt voor de mooie review maar wij verkopen geen graszoden. ik denk dat de review voor iemand anders bestemd was. wij hebben u wel verf geleverd en ik ga er van uit dat wij dat net zo goed hebben... bedankt voor de mooie review maar wij verkopen geen graszoden. ik denk dat de review voor iemand anders bestemd was. wij hebben u wel verf geleverd en ik ga er van uit dat wij dat net zo goed hebben gedaan.

HN

Ik vind het jammer dat dit bedrijf bij jotunverf kopen niet in Hollands vermeld of je antraciet verf of pikzwart koopt, moest het daarom weer omruilen, volgens hun had ik dan even moeten bellen, dat... Ik vind het jammer dat dit bedrijf bij jotunverf kopen niet in Hollands vermeld of je antraciet verf of pikzwart koopt, moest het daarom weer omruilen, volgens hun had ik dan even moeten bellen, dat vind ik vreemd vooral als je via internetsite moet kopen, maar het was er wel super snel

snelheid

info op internet in Hollands en erbij de kleur vermelden, ook al koop je Noorse of Zweedse verf