Andre van houten

Super goede prijs en snel geleverd top... Super goede prijs en snel geleverd top https://tse2.mm.bing.net/th?id=OGC.f13c834735d2706625c3de07dbc98a86&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2fmedia.giphy.com%2fmedia%2f1APdXTTJWO6UmJSypv%2fgiphy.gif&ehk=8SRwnXHDFqja%2f1fcNW3E4Sk%2bTna%2bOL1qusHT3coX6%2bw%3d https://tse1.mm.bing.net/th?id=OGC.b1da09dced9c6623d3aeb9bd59eccd99&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2fmedia.giphy.com%2fmedia%2f3oz8xRF0v9WMAUVLNK%2fgiphy.gif&ehk=XhyA%2bPHWmVlf5WDiJLrNn4qlBR%2bzD11BebnVI0706Rs%3d

Bestelling snel geleverd,wel een product verkeerd geleverd.

bestelling beter controleren voor verzending.

Rob

Precies de verf die ik zocht, niet iedere verf webshop heeft dit merk

Wolbrink

Snelle levering.
Perfect.

Julia

We hebben Benar olie besteld. De informatie van het product op de website is duidelijk. De bussen olie zijn vlot geleverd.

We hebben niet met alle punten ervaring omdat contact met Koopverfonline niet nodig was

Goed voor de eerste keer besteld heb 👍

W.v.Marle

In één woord SUPER

Alles wat je maar bedenken kunt

Geen enkel verbeterpunt kunnen bedenken.

Verf voor het huis gekocht. Er was een probleem met de kleur en dat is coulant en goed opgelost. Ben zeer tevreden.

Klantvriendelijkheid.

Er staat op de homepage heel duidelijk: "voor 17 uur besteld, morgen in huis". Ik had vrijdagmiddag besteld (14 uur) en kreeg mijn zending pas woensdag. Verder ook geen enkel bericht met een... Er staat op de homepage heel duidelijk: "voor 17 uur besteld, morgen in huis". Ik had vrijdagmiddag besteld (14 uur) en kreeg mijn zending pas woensdag. Verder ook geen enkel bericht met een opmerking waarom het later was. Voor mij is dit een groot negatief punt.

Duidelijke website

Afspraken nakomen en anders mailen waarom dit niet lukt.