Er staat op de homepage heel duidelijk: "voor 17 uur besteld, morgen in huis". Ik had vrijdagmiddag besteld (14 uur) en kreeg mijn zending pas woensdag. Verder ook geen enkel bericht met een... Er staat op de homepage heel duidelijk: "voor 17 uur besteld, morgen in huis". Ik had vrijdagmiddag besteld (14 uur) en kreeg mijn zending pas woensdag. Verder ook geen enkel bericht met een opmerking waarom het later was. Voor mij is dit een groot negatief punt.

Duidelijke website

Afspraken nakomen en anders mailen waarom dit niet lukt.

Snel geleverd

Volle tevredenheid

Totale goede ervaring

Nee.

Valt tegen

als er wordt aangegeven dat het wordt opgehaald dan verwacht ik ook als ik bij jullie kom de verf ook aanwezig is en niet dat het verstuurd is nu kom ik voor niets naar uw bedrijf
omdat ik...
omdat ik niet thuis was bij de bezorging is het later pas geleverd een dag te laat

Dave kool

Verf besteld en zelf afgehaald . Alles top geregeld en een zeer nette zaak .

Ga zo door

Door gebruik te maken van de kleurenwijzer de verkeerde kleur verf besteld. Werd na telefonisch contact goed opgepakt. Verf kon terug en de goede kleur werd direct verzonden.

Vlotte afhandeling van "klacht".

De kleurenwijzer zorgt gemakkelijk voor verkeerde kleurkeuze.

Duidelijk en snel

Alles

L.J.Weusten Maastricht

Ik heb er maar een woord voor, SUPER.

Vertrouwbaar ,vriendelijk en snelle levering.

Ken geen punten voor verbeteringen . voor mij was alles naar wens.