Goede en acurate levering van bestelling.

Uitgebreid assortiment en advies

Te hoge verzendkosten in verhouding tot bestelling. Bestelkosten in vroeger stadium bekendmaken en verlagen.

SA Klussenbedrijf

Top!

Kees Stougie

Nvt

Attie

Top, binnen 24 uur de verf in huis.

Komt gewoon afspraken našŸ˜€

Snelle en goede service

Goede duidelijke berichtgeving wat de status is van de bestelling.

Goede duidelijke berichtgeving wat de status is van de bestelling.

nee

Goed bevallen

Rene

Verf van mensen die weten waar ze het over hebben; ik had Jotun Trebitt nodig in dezelfde kleur als die er 7 jaar geleden opgegaan was. De toenmalige leverancier was van assortiment veranderd dus... Verf van mensen die weten waar ze het over hebben; ik had Jotun Trebitt nodig in dezelfde kleur als die er 7 jaar geleden opgegaan was. De toenmalige leverancier was van assortiment veranderd dus vond ik deze webshop die alle Jotuns op bestelling kan maken.

Back-office kennis en support was perfect; dit ging via info@koopverfonline.nl en belservice.
Levering kwam precies zoals afgesproken binnen en op de bestelde potten staat exact wat ik besteld heb.
De prijs leek concurrerend/lager dan vele anderen; ik heb ook geen verzendkosten betaald.

De kleurenfolders zijn niet echt duidelijk of het de terpentine-beits of de watergedragen variant betreft.

Jan

Uitstekend. Om 16.00 uur besteld, 17.15 uur bevestiging van verzending, volgende dag in huis. Kan niet beter :)

Bijzonder goed.

Geen verbeterpunten!

Prima, snelle levering en snel mailverkeer

Geen afbeeldingen van oude producten op de site zetten, dit schept verwarring