monique eilertsen

ga zo door

nee

Alles Top geregeld

Jan

Vlotte aankoopprocedure, supersnelle levering.

Zie boven

Barbara

Goede informatie over product gekregen

Goede telefonische informatie over werkwijze product

Prima ervaring, snelle levering. Had twee verkeerde blikken verf gekregen, binnen 1 dag hersteld.

Nitz Neder-Helman

WAT een ontzettend slechte service biedt dit bedrijf! Ik heb daar al voor honderden euro's verf gekocht, bij de laatste bestelling ging het fout, ik kreeg 3 potjes van 0,75 liter terwijl ik 3 liter... WAT een ontzettend slechte service biedt dit bedrijf! Ik heb daar al voor honderden euro's verf gekocht, bij de laatste bestelling ging het fout, ik kreeg 3 potjes van 0,75 liter terwijl ik 3 liter besteld had. Telefonisch contact was een drama, men bleef in de verschillende maar doorhameren dat IK de fout had gemaakt en dat was het. Er werd niet gepraat van o, wat vervelend en wat kunnen we er aan doen? Samen een oplossing verzinnen? NEE, niks daarvan Ik had de fout gemaakt en dat was het. Op het eind van het laatste gesprek werd nog gezegd dat ik de potjes terug kon sturen en dat ik dan een nieuwe bestelling kon doen, jaja, Ik had zondag besteld en niks volgende dag levering omdat ik speciale kleuren had besteld moest daarop gewacht worden en kreeg ik mijn bestelling 3 dagen later, de foute bestelling dus. Hoezo special kleuren? RAL- kleuren, een beetje bedrijf kan dat ter plekke aanmaken. WAT een teleurstelling allemaal, ik zit met een half geverfde schuur en meedenken naar een oplossing is er niet bij. Kortom koop hier niet, het wordt een teleurstelling qua service.

Je kan makkelijk bestellen maar owee als het fout gaat.

Volg eens een cursus klantvriendelijkheid.

Reactie Koopverfonline.nl:

Met verbazing lezen wij deze review. Wij herkennen ons als bedrijf totaal niet in deze reactie. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Het denken in oplossingen is juist waar wij bekend om... Met verbazing lezen wij deze review. Wij herkennen ons als bedrijf totaal niet in deze reactie. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Het denken in oplossingen is juist waar wij bekend om staan. Wij betreuren het dan ook dat dit bij deze klant niet naar tevredenheid is gelukt, terwijl wij er naar ons gevoel toch alles aan gedaan hebben.

Pakket was bij Postnl kwijt geraakt. Allereerst werd niet heel meewerkend gereageerd o er de telefoon, maar de volgende dag is wel meteen een nieuw pakketje gestuurd. Dank daarvoor

D.Simons

Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Snelle levering. Top!

Tevreden geen opmerkingen

Snelle levering en vriendelijke , vakkundige service.