Vlotte afhandeling

Roerhoutje meeleveren.

zeer snel bezorgd

Ik bestel hier de laatste jaren mijn verf online

duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website, snelle levering.

TonL

Prima service en advies.

Ik heb meer dan een werk zitten wachten op een emmer Keim zonder ibfo over verloop van de order. Pas na een telefoontje werd ik geïnformeerd dat de bestelling om redenen wat langer kon duren. Graag... Ik heb meer dan een werk zitten wachten op een emmer Keim zonder ibfo over verloop van de order. Pas na een telefoontje werd ik geïnformeerd dat de bestelling om redenen wat langer kon duren. Graag had ik daar tussentijds over geïnformeerd willen worden .

Reactie Koopverfonline.nl:

Dag Ton, bedankt voor je reactie. Keim producten duren altijd wat langer de levertijd bedraagt meestal 3 tot 4 werkdagen. dat staat ook zo vermeld op onze site. keim produkten kunnen wij niet zelf... Dag Ton, bedankt voor je reactie. Keim producten duren altijd wat langer de levertijd bedraagt meestal 3 tot 4 werkdagen. dat staat ook zo vermeld op onze site. keim produkten kunnen wij niet zelf op kleur maken dat moet altijd op de fabriek gebeuren. vandaar dat wat langer duurt.

Hh

jj

ll

nee

nee

Familie Hoofs

Mijn ervaring met Koopverfonline was in eerste instantie niet positief. Ik kocht hele dure beits voor ons nieuwe tuinhuis. Bij Koopverfonline was deze beits het goedkoopste geprijsd van heel... Mijn ervaring met Koopverfonline was in eerste instantie niet positief. Ik kocht hele dure beits voor ons nieuwe tuinhuis. Bij Koopverfonline was deze beits het goedkoopste geprijsd van heel Nederland. Na het aanbrengen bleek de beits niet te drogen. Ik heb een klacht ingediend. Snel werd ik terug gebeld met enkele tips. Het bleek dat ik de beits te dik ik had opgezet waardoor deze niet kon drogen. Toch kreeg ik een nieuwe 2 liter pot van dezelfde beits.
Super oplossing van Koopverfonline. In de toekomst koop ik alle verf bij Koopverfonline.
Normaal schrijf ik nooit feedback of recensies.
Familie Hoofs
Valkenburg aan de Geul

Oplossingsgericht
Klantvriendelijk

Super goed

goed service snel en fijne hulp aan de telefoon

Johan

Niet anders dan lof!

Bovenstaande waarderingen laten onze grote tevredenheid zien. Echt top!
Bovenstaande waarderingen laten onze grote tevredenheid zien. Echt top!
Het grote voordeel ten opzichte van andere aanbieders vinden wij dat je de afmeting op de mm kunt bestellen en zelf niet hoeft te knippen of te snijden.

Geen enkel!