Janique Kobes

Goede ervaring

Snelle levering in drukke tijd

Nvt

Marieke (ouder en cadeaus voor december school gekocht)

Snelle levering. We hebben een grote bestelling voor de school gedaan. Aan twee (kleine) producten mankeerde iets. Koppen heeft snel geantwoord en laten weten twee nieuwe producten op te sturen. Snelle levering. We hebben een grote bestelling voor de school gedaan. Aan twee (kleine) producten mankeerde iets. Koppen heeft snel geantwoord en laten weten twee nieuwe producten op te sturen.
Zeer klantvriendelijk. Alles was netjes gesorteerd, waardoor het natellen en checken van alle producten gemakkelijk verliep.
Ruime keuze, genoeg in voorraad. Bij andere sites waren veel producten net boven het budget, bij Koppen hebben we het wel kunnen vinden.
Volgend jaar bekijk ik zeker eerst deze website.

Klantvriendelijk

Particulier

Snelle levering, goede communicatie

Cadeautjes voor een leuk klein prijsje

odbs Europa

Snelle levering. Alles aanwezig.

Overzichtelijke website, bij het product staat beschreven wat het precies inhoudt.

kan ik zo niet bedenken.

Sarah

Vriendelijk, persoonlijk als je chat of belt met het bedrijf

veel keuze

Bij het bestellen van de Sintpotloden had ik niet gezien dat het jasje van papier was en het hoofd een gum. Dat verbaasde me bij het uitpakken.

Koningin Emma school

Sintcadeaus voor school besteld.

Snelle reactie op een mail.

Obs De Delta

De bestelling is ongeschonden aangekomen

Nette, vlotte behandeling op onze bestelling.

Ik had een opmerking ivm vakantie doorgegeven en daar is volgens mij niet echt naar gekeken. Gelukkig heeft een buurtgenoot de pakketten voor onze school in ontvangst willen nemen.

Z Bade

Mooi cadeutjes voor een mooi prijs.

Goed categorieën.

Soms meer foto’s

Impuls voorschool De Henricus

Ervaring goed: makkelijke site om te bestellen en snelle levering.

Snelle levering. De eerste keer ging de levering mis omdat de postcode niet klopte. Maar door snelle reactie van het bezorgbedrijf en het mailen en telefonisch contact, kwam de levering toch de... Snelle levering. De eerste keer ging de levering mis omdat de postcode niet klopte. Maar door snelle reactie van het bezorgbedrijf en het mailen en telefonisch contact, kwam de levering toch de volgende dag al aan.

Verbeterpunt zou misschien kunnen zijn om in de catalogus bij sommige producten een hand van een volwassene af te beelden om de grote van het product beter te kunnen bepalen. We kregen een... Verbeterpunt zou misschien kunnen zijn om in de catalogus bij sommige producten een hand van een volwassene af te beelden om de grote van het product beter te kunnen bepalen. We kregen een memoriespel en hadden het product iets groter verwacht gezien de afbeelding in de catalogus. Het spel is verder wel oké.

obs 't Vierspan

Prima levering!

Klantgericht, snelle reactie bij vragen