De gehuurde materialen werden s'middags op tijd gebracht door twee uiterst vriendelijke heren. Het winterbuffet kwam op tijd. daarover niets dan lof. Jammer was wel dat het vlees ( de...De gehuurde materialen werden s'middags op tijd gebracht door twee uiterst vriendelijke heren. Het winterbuffet kwam op tijd. daarover niets dan lof. Jammer was wel dat het vlees ( de kalkoenrollade en de rosbief) erg taai waren. Er is door onze gasten weinig van gegeten en wij moesten derhalve veel weggooien. Erg jammer.
Prima geregeld weer.
Schoonzorg
Super goed geregeld heerlijke hapjes en buffet
Hele goede en vriendelijke bediening die de sfeer goed aanvoelt. Hapjes zoals altijd lekker en origineel.
Madame Tussauds/ The Amsterdam Dungeon
Alles was prima geregeld. Het eten was heerlijk en de voorbereidingen liepen ook soepel.
Nynemans
Fantastisch!!!
I. Arends
Prima service en lekkere lunch!
Nelleke Remmers, Lassie Nederland
Heerlijke broodjes/hapjes, netjes op tijd bezorgd en het zag er fantastisch uit!
Wouter Eijben
Zeer goed! Netjes op tijd, vriendelijk contact tijdens het offertetraject, zeer professioneel en de hapjes waren heerlijk!