Verhoeven

Zonder veel moeite geld besparen is altijd leuk, bedankt

Beschrijf hier uw ervaring

Formulier invullen en klaar is kees, makkelijk geld besparen

Peter pannekoek

Goede uitleg

Beschrijf hier uw ervaring

netjes op de hoogte gehouden van de voorderingen

Meurs

Keurige behandeling van de zaak met positief resultaat

Beschrijf hier uw ervaring

Prettige communicatie en goede periodieke informatie ontvangen

B. daemen

Prima en succesvol gepresteerd !
Waarvoor dank!

KB heeft voor mij tot 2 maal toe succesvol bezwaar ingediend

HBNM van den Eshof

Uitstekend

Positief

Peter

Goed geholpen!

Beschrijf hier uw ervaring

Het was eenvoudig de benodigde gegevens te uploaden en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van het proces. Ondanks dat ik de waardestijging van huizen had onderschat, heb ik toch wat van de... Het was eenvoudig de benodigde gegevens te uploaden en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van het proces. Ondanks dat ik de waardestijging van huizen had onderschat, heb ik toch wat van de WOZ waarde afgekregen.

von Scheibler

Mooie prestatie van Kosteloos Bezwaar

Beschrijf hier uw ervaring

Ik kreeg zonder toelichting van BsGW een WOZ aanslag van 402.000 euro na 267.000 in 2020. Aan de telefoon en nu in de uitspraak lees ik pas de onderbouwing. Ik ga akkoord met 364.000 euro (agv... Ik kreeg zonder toelichting van BsGW een WOZ aanslag van 402.000 euro na 267.000 in 2020. Aan de telefoon en nu in de uitspraak lees ik pas de onderbouwing. Ik ga akkoord met 364.000 euro (agv verbouwing in 2013) en hoger beroep vind ik daarom niet nodig.

Schevers

Prima resultaat

WOZ waarde flink omlaag

Frans Hocevar

Uw benadering was zoals ik het bedoelde.
Bedankt voor de geleverde inspanning uwerzijds.

Beschrijf hier uw ervaring

Hierbij is mijn mening over de woning overgenomen door uw bedrijf. Dit heeft geresulteerd in die mooie verlaging van de WOZ waarde. Door mij zijn alleen enkele foto,'s en beschrijvingen... Hierbij is mijn mening over de woning overgenomen door uw bedrijf. Dit heeft geresulteerd in die mooie verlaging van de WOZ waarde. Door mij zijn alleen enkele foto,'s en beschrijvingen verstrekt.
Toppie.

J.J. Poorte

Correct en duidelijk

Beschrijf hier uw ervaring

Prima met positief resultaat voor ons