S.G. de Groot

Fijne communicatie

Beschrijf hier uw ervaring

Word goed op de hoogte gesteld van het proces, na de eerste aanmelding en nodige informatie aangeleverd te hebben zelf weinig tot niks meer hoeven doen. Super service!

Lars Wudich

Top en overzichtelijk geregeld

Beschrijf hier uw ervaring

Helaas is de communicatie vanuit de gemeente, wat altijd bij gemeentelijke ambtenaren traag is, lang geduurd waardoor het traject best lang was. Met name de uitslag liet lang op zich wachten. Maar... Helaas is de communicatie vanuit de gemeente, wat altijd bij gemeentelijke ambtenaren traag is, lang geduurd waardoor het traject best lang was. Met name de uitslag liet lang op zich wachten. Maar medewerkers van Kosteloos Bezwaar.nl hebben het super gedaan! Bedankt daarvoor.

Christa

Ronduit geweldig!

Beschrijf hier uw ervaring

Fantastische service! Het duurde best even maar ze bijten zich echt vast in de zaak en geven niet snel gewonnen! Dat geeft vertrouwen! En met succes! Hartelijk dank hiervoor

Kemenade

Super tevreden

Beschrijf hier uw ervaring

Ze doen wat ze beloven, ik was hier eerst wat sceptisch over, maar ze maken het echt waar.

johan van 't Klooster

Het resultaat is beter dan ik had verwacht

Beschrijf hier uw ervaring

Het begin was best lastig omdat je foto's en andere gegevens moest opsturen,daarna ging het goed en werden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Reactie Kosteloos Bezwaar:

Bedankt voor uw leuke review!
Bedankt voor uw leuke review!
De foto's sturen is inderdaad even wat werk. We moedigen het wel altijd aan om te doen omdat dit de slagingskans van het bezwaar verhoogd en ons een beter beeld geeft of we eventueel wel of niet in beroep moeten gaan tegen de uitspraak op het bezwaarschrift. We gaan uiteraard strategisch en veilig om met de door u ingezonden informatie. Het is ook altijd mooi om te zien dat het ook in uw geval heeft bijgedragen aan het resultaat van het bezwaarschrift.
Geniet van uw besparing en een fijn weekend!

Lanting

Keurig geregeld

Beschrijf hier uw ervaring

Wij zijn zeer tevreden over jullie manier van werken, en wat in ons geval ook nog goed uitgepakt heeft.

Moman

Goed en compleet

Beschrijf hier uw ervaring

Persoonlijke behandeling binnen het dossier van begin tot einde

segeren

Zeer tevreden!

Beschrijf hier uw ervaring

We zijn ontzorgt en goed geholpen. Zelf was het het jaar daarvoor niet gelukt, maar nu heeft kosteloos bezwaar een eerlijke WOZ geregeld. Dank!

B.Levering

Uitstekende afhandeling, goed op de hoogte gehouden

zeer toegankelijke website

A.W. Wagemakers

Hebben prima hun best gedaan om de WOZ aangepast te krijgen!

Beschrijf hier uw ervaring

Een aanrader om de te hoog vastgestelde WOZ via bezwaar gecorrigeerd te krijgen.