Dijk

Ik ben tevreden over de afhandeling van mijn bezwaar door Kosteloos Bezwaar

mijn bezwaar is zorgvuldig en adequaat behandeld door Kosteloos Bezwaar

van der M

Snel, behulpzaam, en goede & geduldige ondersteuning en begeleiding.

Beschrijf hier uw ervaring

Erg prettig, fijn om op hun regie te kunnen vertrouwen.

N. OUT

Dank u voor uw hulp

Beschrijf hier uw ervaring

kosteloos bezwaar heeft mij uitstekend geholpen bij het bezwaar maken tegen de woz-WAARDE VAN MIJN WONING

G.C.Kruit

Prima resultaat behaald.

Beschrijf hier uw ervaring

Blijven vragen bij de gemeente hoe de stand van zaken is.

Jan Siebers

Prima geregeld.

Hartelijk dank

van den Boomen

Het heeft lang geduurd maar we zijn blij met het resultaat

Beschrijf hier uw ervaring

tussendoor vervelende mails gehad van belastingsdienst oost brabant met verzoek om foto's etc.

Roebroeks

Mooi resultaat, het is wel geen kapitaal, maar elke euro telt in deze tijd. Tevens wordt dit bedrag in diverse belastingen gebruikt.

Beschrijf hier uw ervaring

De taxatie van de woning voor het energielabel kwam uit op een verkoopwaarde van 205.000. dan is het toch niet gebruikelijk dat de WOZ waarde daar nog boven ligt.

A.C. de Ruiter

Wij vinden dat er op nette en consistente wijze voor ons bemiddeld is door Kosteloos bezwaar.nl

Beschrijf hier uw ervaring

Tijdens het proces zijn we goed geïnformeerd. Blij dat we jarenlange verhogingen van de WOZ nu hebben kunnen stoppen.

Morteza

Kosteloos bezwaar team hebben voor elkaar gekregen wat mij afgelopen een paar jaar was niet gelukt. Gemeente Dordrecht onterecht maakte hoge WOZ waarde voor mijn huis en mijn bezwaar werd ieder jaar... Kosteloos bezwaar team hebben voor elkaar gekregen wat mij afgelopen een paar jaar was niet gelukt. Gemeente Dordrecht onterecht maakte hoge WOZ waarde voor mijn huis en mijn bezwaar werd ieder jaar door Gemeente gelijk afgewezen. Dit jaar is door juridische help van Kosteloos Bezwaar team WOZ waarde van mijn huis 25000,euro verlaagd.

Beschrijf hier uw ervaring

ze hebben het echt goed gedaan.bedankt .
zonder juridische help van kosteloos bezwaar team was het mij dit jaar ook niet gelukt.

PT

Super uitkomst

Beschrijf hier uw ervaring

Echt grote bedragen zijn, afhankelijk van het IB-tarief, natuurlijk niet te behalen, maar het gaat ook om het principe dat de gemeente blijkbaar teveel rekent. En dat is best dubieus. Dus ik ben... Echt grote bedragen zijn, afhankelijk van het IB-tarief, natuurlijk niet te behalen, maar het gaat ook om het principe dat de gemeente blijkbaar teveel rekent. En dat is best dubieus. Dus ik ben heel tevreden.