e van der linden

Begin 2017 contact gelegd en aangemeld
tot op heden nog niks vernomen qua de gang van zaken
Begin 2017 contact gelegd en aangemeld
tot op heden nog niks vernomen qua de gang van zaken
zou graag zien dat er bij tijd en wijle bericht gegeven wordt hoe de verloop gaat (n ook als er nog niks bekend is)

twijfel achtig
zou fiojn zijn alsje bij aanmelding tegen reactie krijgt dat de zaak in gang is en er vervolg op krijgt van het verloop

Reactie Kosteloos Bezwaar:

Geachte heer Van der Linden,
Erg vervelend. Kennelijk ontvangt u de mails niet die wij naar uw mailadres toesturen.
Op 1 mei 2017 hebben wij telefonisch contact gehad. U gaf tijdens dat...
Geachte heer Van der Linden,
Op 1 mei 2017 hebben wij telefonisch contact gehad. U gaf tijdens dat telefoongesprek ook al aan dat u nog geen reactie van ons had ontvangen. Ik gaf toen aan dat wij u voor 1 mei drie mails hadden toegezonden. Tussen 1 mei en 10 augustus heb ik u nog twee mails gestuurd. Op 6 augustus heeft u ons via het contactformulier op de website gemaild. Op 10 augustus is er door ons per mail gereageerd op het door u opgegeven mailadres in het contactformulier. Tot slot heb ik op 20 september de uitspraak op het bezwaarschrift naar u toegezonden waarin wordt vermeld dat de WOZ-waarde van uw woning wordt verlaagd.
Ik zal u zo telefonisch contacteren aangaande het voorgaande om uit te zoeken waar dit mis gaat.

Stijn

Kosteloos bezwaar heeft mij goed geholpen en voor mij kosteloos een WOZ waarde vermindering gerealiseerd.

Beschrijf hier uw ervaring

Je werd goed geïnformeerd van elke te ondernemen en ondernomen stap. Duidelijke communicatie.

Anton Schmeitz

Goede informatie over het verloop in deze zaak

Geen mening

MvH

Conform afspraak met zeer goede infoverstrekking.

Th.J. Pastoor, Hoofdweg Noord 25, 9909 AC Spijk.

Kostenloos bezwaar heeft een prima stuk werk geleverd wat recht doet aan de situatie.

Beschrijf hier uw ervaring

Gedurende het proces ben ik goed op de hoogte gehouden in de voortgang.

Eva Kruijswijk

Snelle reactie, heldere uitleg en fijn dat ze 'lastig' werk uit handen nemen.

F. Meyer

Kosteloos Bezwaar heeft in mijn geval met succes bij de gemeente Arnhem de WOZ-waarde van mijn woning aanzienlijk naar beneden kunnen laten bijstellen.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb weinig hoeven doen om de WOZ-waarde te laten aanpassen. Kosteloos Bezwaar subrogeerde namens mij.

Schrijfjevrij

Vriendelijk, zorgvuldig en afgestemd

Prettig contact!

Jan Buringa

Zeer plezierig!

Beschrijf hier uw ervaring

Alles wordt perfect geregeld!

waterschoot

Zonder veel werk een uitstekend resultaat.
en het geheel heeft mij persoonlijk niets gekost

zonder opdringerige recklame
een uitstekend reseltaat