Johan Schoterman

Gastvrij, geweldig geholpen.

Ze denken mee in je creatie om een zo goed als mogelijk kostuums aan te meten.

Geen.

Christian

Deskundig advies en mooie kostuums

Snelle service
Veel keuze

r huisman

Super bevallen. Komen zeker weer!

Zeer ruime keuze!

Aangeven van de maten

R. Linders

Prima service,

kennis van zaken mbt black tie. Afspraken goed nagekomen, service van het verzenden naar je huis

Winkel oogt vreselijk rommelig. Ik zou aparte afdeling voor gala maken , betere omgeving maken, passend bij de gelegenheid

Reactie Kostuumhuis Kalf:

Beste heer Linders,
Beste heer Linders,
Dankjewel voor je positieve en eerlijke review. We hebben dit jaar de eerste stap gezet naar een verbeterde winkel, volgend jaar zou dit klaar moeten zijn. We hopen dat we dan ook op dit punt een 10 mogen scoren. Nogmaals dank voor het huren.

P. de Boer

Goede service, prettig geholpen en zelfs kleding ter plaatse vermaakt.

Kleding vermaken terwijl je daar op kan wachten

Altijd goed advies en gezellig geholpen

Veel keus en goed advies!

Altijd goed advies en gezellig geholpen

Veel keus en goed advies!

Prima service, goed geadviseerd

Service

Prima. Vroeg om een kostuum voor een monnik en er werd alle moeite gedaan om een passend kostuum te vinden voor mijn collega. Toen ik aangaf dat mijn collega moeite had met een warm kostuum werd ik... Prima. Vroeg om een kostuum voor een monnik en er werd alle moeite gedaan om een passend kostuum te vinden voor mijn collega. Toen ik aangaf dat mijn collega moeite had met een warm kostuum werd ik vriendelijk geholpen en koos men voor dunnere stof. Het pak werd compleet gemaakt met accessoires uit een andere bestelling. Een suggestie werd mij gegeven om sandalen te dragen bij het kostuum. Leuk want hier had ik niet aan gedacht evenals de correctie op mijn voorstel om lange wimpers te kopen voor mijn nonnenkostuum. Ik droeg een bril wat niet handig was en bovendien moest een non een sobere uitstraling hebben,zo werd mij verteld . Fijn dat er zo gedacht wordt ipv een commerciële benadering . Dank hiervoor en ik kom zeker terug in deze winkel als zich weer een gelegenheid voordoet.Mijn 20 euro borg was ik vergeten terug te vragen maar dat is in deze zaak geen probleem, want als de klant het vergeet dan corrigeert de zaak dit en dat voelt goed.

eerlijke informatie , meedenkend en afgestemd op de behoefte van de klant.

nee

Heel prettig: uitnodigend om alles te onderzoeken en rustig een keuze te maken, goed advies, en vriendelijke bejegening.

Zie tekst hierboven. Zit m.i. in het feit dat het een klein bedrijf is, een familiebedrijf als we het goed hebben begrepen. Ademt prettige sfeer uit.
Ruime keuze, van heel dol tot serieuze...
Ruime keuze, van heel dol tot serieuze huurkleding.