Vriendelijk, wel wat chaotisch

Keuze

Meer focus op klant

stephan tijs

Moest pak hebben voor bruiloft zoon en afweging tussen kopen en huren was snel gemaakt toen we bij jullie waren.
ga zo door ik ben dik tevreden.

uitstekend geholpen. een pak welke je maar eenmaal draagt wordt opgemeten als ware het een maatpak voor je eigen trouwerij.

er zouden wat meer soorten maatpakken in het assortiment mogen zitten. voor mij was de winkel een zaak met een warme uitstraling, alleen voor het grote publiek denk ik dat zowel ingang als ligging... er zouden wat meer soorten maatpakken in het assortiment mogen zitten. voor mij was de winkel een zaak met een warme uitstraling, alleen voor het grote publiek denk ik dat zowel ingang als ligging commercieel gezien niet helemaal optimaal zijn. een plek in het winkelcentrum daar in tegen zal duurder zijn en met parkeergelegenheid ook niet zo gunstig.

Marianne Prenger en Marleen Bos

Fijn geholpen. Vriendelijk personeel

Goed geholpen met de maten e.d.

Kleding op maat hangen is wat handiger zoeken.

Prima hulp. Meedenkend. Prettig. Fantastisch gevarieerd aanbod.

zie boven

plattegrondje/wegwijzeer met gobale rubricering voor zover dat mogelijk is zodat je zelfstandig makkelijker kunt zoeken

Zeer positief! Prettig geholpen en zeer attent!

Zie boven: prettig personeel, attent, hulpvaardig, enz. Fijne eerste kennismaking wat mij betreft

Alain

Uiterst aangenaam en behulpzaam. Juiste zoektocht naar perfect passend kostuum.

Alles was in orde.

C.A van der Pol

Prima ervaring. Schone en nette kleding, vriendelijke bediening

Enorme keus.

mr. A.R. Oosthout

Ik ben uiterst prettig en ter zake kundig geholpen bij Kostuumhuis Kalf

Een aantal zaken vallen op. Allereerst de uitgebreide collectie kleding , zowel koop als huur. Toneelkleding, feestkleding, carnavalskleding, etc.. Ook wordt er met je meegedacht, als het gaat over... Een aantal zaken vallen op. Allereerst de uitgebreide collectie kleding , zowel koop als huur. Toneelkleding, feestkleding, carnavalskleding, etc.. Ook wordt er met je meegedacht, als het gaat over hoe te betalen. Ik heb dat als erg prettig ervaren.