Stan Fritschy, Zwolse verhalenverteller

Al jaren huur ik kostuums bij Kostuumhuis Kalf. Ik ga er graag heen om dat ik er goed geholpen wordt en het altijd weer leuk is om er binnen te lopen. En je kunt het zo gek niet bedenken of ze... Al jaren huur ik kostuums bij Kostuumhuis Kalf. Ik ga er graag heen om dat ik er goed geholpen wordt en het altijd weer leuk is om er binnen te lopen. En je kunt het zo gek niet bedenken of ze regelen het voor je. Ik was er voor vele eigen optredens, maar ook voor meerdere kostuums voor de voorstelling Wie was Hermen?

Goed materiaal, mooie kostuums, héél breed aanbod, goed betaalbaar, je wordt op maat bedient en er is altijd wel iets te regelen. In alle opzichten klantvriendelijk!

Er is zo ontzettend veel aanbod dat je het overzicht kwijt raakt en blij bent dat ze je altijd zeer behulpzaam zijn bij het zoeken én vinden

Jousma

Uitstekend

Huurkleding die via internet geregeld kan worden, perfect!
En men is meegaand en meedenkend!

Robin Red Cosplay

Zeer goed, bijzonder vriendelijk met goede informatie

PV PuntUIT! Zwolle

Ieder jaar huren wij kostuums voor Sint en Pieten. Ook het schminken van Sint en Pieten wordt gedaan hoor Kalf.

Prima service. Goed mee te overleggen. Denken mee.

Zoek een locatie op de begane grond.

Niels Adamse

Goed product en duidelijk in de communicatie

Davina Morales

Voor de entertainment invulling (rand-programmering) bij een publieksfestival heb ik een mascotte pak ingehuurd - de Panda! Het meest succesvolle rondlopende item tijdens het evenement. Het publiek... Voor de entertainment invulling (rand-programmering) bij een publieksfestival heb ik een mascotte pak ingehuurd - de Panda! Het meest succesvolle rondlopende item tijdens het evenement. Het publiek heeft TOP gereageerd op het real-life knuffeldier!

Goede service, heldere communicatie en vriendelijke medewerkers.

De prijs van het kostuum zou lager mogen zijn en de borg hoger.

Prima geholpen.

Goed overleg met zeer klantvriendelijke uitstraling.

Langedoiker Markt

Uitstekend