Goed en snel plus een redelijke prijs
De site is duidelijk, de afhandeling heel goed, zelfs met een persoonlijke noot en ideaal dat het per post kon.
Zie boven
Geen.
Dit bedrijf beschrijf ik als oké
Een bedrijf waar je goed en vakkundig wordt geholpen.
Een deel van mijn bestelling moest nageleverd worden, en maskersenpruiken was bereid het eerste deel op te sturen zodat ik een deel van de spullen in het weekend al kon gebruiken.
Maar...
Al jaren komen we er op 5-12. Altijd vriendelijke ontvangst en deskundige begeleiding!
vriendelijkheid staat voorop, en je merkt dat de mensen plezier hebben in hun werk.
De trap blijft een lastig en gevaarlijke onderneming voor de "aangeklede" bezoekers. Verder wellicht een koffiemachine om het wachten iets aangenamer te maken.
Vriendelijke ontvangst, goede service, ondanks de drukte op dat tijdstip (verhuur Sintkostuums ) geen enkele stress. En wel humor.
Very friendly and professional service, the panda costume arrives clean and good quality....overall we are very satisfied, definitely added value to our event. Thanks again mascotte pakken.
Ik huur al jaren bij Kalf kostuums tot grote tevredenheid voor sprookjesactiviteiten, vertelactiviteiten en theaterproducties
Snelle service, groot assortiment, nooit kleding die niet aanwezig is, flexibel, behulpzaam, betrouwbaar en betaalbaar
Het is niet allemaal even overzichtelijk... Door opknapbeurt is de uitstraling nu frisser en lichter