PV Hexagon DMS Resins

Prima, netjes en verzorgt.

Pieten en de Sint zien er op en top uit altijd.

Verbeterpunt voor het sminken is dat er over het tijdstip waarop de te sminken personen te laat gecommuniceerd wordt. Elk jaar moeten we hier zelf achteraan bellen. Dit is denk ik makkelijk te... Verbeterpunt voor het sminken is dat er over het tijdstip waarop de te sminken personen te laat gecommuniceerd wordt. Elk jaar moeten we hier zelf achteraan bellen. Dit is denk ik makkelijk te verbeteren.

Reactie Kostuumhuis Kalf:

Dank voor jullie beoordeling en onderbouwde feedback. Dit is inderdaad een belangrijk punt van aandacht waar we nu nog te kort in schieten. We zorgen ervoor dat dit volgend jaar wordt verbeterd.

Royal HaskoningDHV

Goede ervaring. Klantvriendelijk en meedenkend.

Meedenken en zeer klantvriendelijk.

De toegang tot de winkel is niet handig: nogal een stijle trap. Verder oogt en ruikt het niet fris in de winkel. Alles ziet er erg oud uit en dan denk je al snel dat de kwaliteit ook niet goed is.... De toegang tot de winkel is niet handig: nogal een stijle trap. Verder oogt en ruikt het niet fris in de winkel. Alles ziet er erg oud uit en dan denk je al snel dat de kwaliteit ook niet goed is. Maar dat is juist wel voor elkaar.

Hele goede, fijne, snelle service en ook de afspraak nakomen.

fijne telefonische service en contact via -mail. Foto van de kleding gezien voordat ik definitief besteld heb. Erg fijn.

Een foto als voorbeeld hoe de kleding gedragen word. Wij hadden oud-Hollandse kleding gehuurd maar wisten niet hoe een soort wit sjaaltje gedragen werd. We konden op internet niets vinden. En de... Een foto als voorbeeld hoe de kleding gedragen word. Wij hadden oud-Hollandse kleding gehuurd maar wisten niet hoe een soort wit sjaaltje gedragen werd. We konden op internet niets vinden. En de kapjes met evt. welk kapsel.

Pascal Dekker

Heel fijn!!!

Klantvriendelijk!!! Goede service!!

BAS

Onze BASSIE heeft de show gestolen op onze Open Dag :) Mooi pak, wel erg warm ;-)

Goede, snelle service

Sheila Hankel

We werden goed ontvangen, en erg vriendelijk geholpen met het thema wat we zochten. Er is een hele ruime keuze voor kleding en accessoires. Kom er zeker graag nog een keer om van alles te huren.

Het assortiment en de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van de medewerkers.

Parkeer gelegenheid, misschien plekken reserveren waar bezoeker hun auto mogen neerzetten. Tip om bordjes aan te geven welke thema's aan de kledingrekken hangen.

T. Brandsma

Goede service, vriendelijke mensen. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Unieke producten waarmee je de show kunt stelen.

De entree is wat onduidelijk te vinden.

Het product was snel geleverd en ze waren goed bereikbaar voor verdere vragen die ik had.