Behulpzaam en duidelijk in de communicatie! Jorrik heeft mij heel goed geholpen en was bereid om mij met al mijn vragen te helpen

Goede service, denken mee met het bedrijf, super!

Prima allemaal

Nvt

Nvt

Rokkostuum gehuurd. Zeer goed advies gekregen, kostuum helemaal op maat gemaakt. Vriendelijk personeel met expertise. Zeer tevreden. Aanbevelingswaardig!

Vriendelijk geholpen
Telefonisch contact zeer goed
Duidelijk veel expertise in huis

Kwaliteit rokkostuum was bovengemiddeld ten opzichte van wat anderen aanhadden tijdens de plechtigheid. Daar zou ik meer reclame mee maken.
Daarnaast kreeg ik in eerste instantie de indruk...
Daarnaast kreeg ik in eerste instantie de indruk (website) dat jullie meer carnaval-/goedkope feestwinkel meuk waren, dan de kwalitatieve winkel met mooie kostuums. Iets duidelijker vermelden op website dat rokkostuums te huur zijn etc.

Celina korthals

Helemaal top, super vriendelijke service en leuk pak!

nico pronk

Een uitgebreid assortiment kleding, zeer goed verzorgd, inclusief alle mogelijke bijpassende attributen.

persoonlijke aandacht zonder tijdsdruk, prijs/kwaliteit dik in orde en fantastisch dat dit bedrijf ook kleding (laat) bezorgen en eenvoudige wijze van retour zenden maakt het compleet

niet

Voor het eerst kleding gehuurd. Met het aanrijden dat je sneller weet waar je wezen moet.

Denken mee met wat de bedoeling is. Helemaal top!!!

Linda

Zeer tevreden over de service en hulp bij Kostuumhuis Kalf! Geslaagd voor een mooie cocktail jurk.

* de tijd die de verkoper neemt om je te helpen bij het passen en kiezen! Heel fijn dat ze zo geduldig zijn!
* verstelwerk werd direct gedaan, zodat ik de jurk direct mee kon nemen

Marieke

Top bedrijf voor het huren van kleding !!

Super service!!

Vriendelijk, goede service. Heel prettig