Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Jef Bergsma - Succesvol-met-it.nl

Nadat onze oude verwarmingsinstallatie het had begeven en we langzaam maar zeker verder in de kou kwamen te zitten moest er een nieuwe installatie komen. Omdat we geen gas hebben en het milieu een... Nadat onze oude verwarmingsinstallatie het had begeven en we langzaam maar zeker verder in de kou kwamen te zitten moest er een nieuwe installatie komen. Omdat we geen gas hebben en het milieu een warm hart toedragen hebben we gekozen voor een lucht-water warmtepomp.
Kouveld heeft ons, na mijn wanhopige telefoonje, uitstekend begeleidt, en geadviseerd over wat wel en wat niet. Ze zijn dezelfde dag langs gekomen om de situatie op te nemen, hebben een offerte aangeboden en de installatieplanning binnen enkele werkdagen weten te regelen. Heel prettig als je geen verwarming meer hebt in de winter.
De snelheid heeft geen enkele invloed gehad op de kwaliteit, service en zorgvuldigheid. Zelden zo'n nette installatie gezien, iets om met trots te delen.

Klant- en oplossingsgericht. Eerlijk advies en alleen producten van uitstekende kwaliteit. Goedkoop in deze sector is feitelijk altijd duurkoop, of wat betreft levensduur of wat betreft service.

Geen, vooral doorgaan op de manier waarop ze werken.

Albert V.

We waren geattendeerd op een Duitse luchtwaterpomp van Remko door een buurman. Firma Kouveld levert en installeert die in Nederland. We wilden gasloos en onze CV-ketel moest toch vervangen worden.... We waren geattendeerd op een Duitse luchtwaterpomp van Remko door een buurman. Firma Kouveld levert en installeert die in Nederland. We wilden gasloos en onze CV-ketel moest toch vervangen worden. Bovendien verleent de gemeente nu nog subsidie voor het afsluiten van de gasaansluiting, zodat de hoge aanschafkosten daardoor minder werden. Wat ons beviel is dat bij de inventarisatie aan huis al veel tips over energiegebruik enthousiast werden gedeeld. De installatie vond plaats 4 weken na de overeenkomst. Dat bleek toch een hele klus met 2 teams. Prettige installateurs en electriciens/ loodgieters die goed vooruitdachten en erg kundig bleken. Wel 4 dagen bezig. Na installatie liep het niet meteen, want de vloerverwarming werd nog niet voorzien. Dat is na het weekend meteen verholpen, zodat de kou langzaam wegtrok. De manier waarop er werd omgegaan met voortraject, installatie en de eerste opstartperikelen vonden we open en betrokken. Dus goede service en vertrouwenwekkend. Hopelijk hebben we er lang plezier van.

Serviceverlening is erg goed: deskundig met veel persoonlijke input over eigen energiebeleid thuis.

Arian Doeser

Goed! Vanaf het eerste gesprek tot aan de uitvoering luistert zowel de adviseur als de monteur naar jouw wensen. Ze komen beide met suggesties en mogelijke oplossingen. Kortom top! En zeer... Goed! Vanaf het eerste gesprek tot aan de uitvoering luistert zowel de adviseur als de monteur naar jouw wensen. Ze komen beide met suggesties en mogelijke oplossingen. Kortom top! En zeer klantgericht!

meedenken in oplossingen vwb de uiteindelijke uitvoering

Oplevering. Wegens afwezigheid (werk) hebben wij geen uiteindelijke oplevering en uitleg van het systeem gehad. Uiteindelijk kom je er zelf wel uit maar dit kan wel beter.

Wijnkoperij Bloem Bussum

Na een lastig jaar (2017) op het gebied van communicatie hebben we goed afgesloten met de montage van een nieuw apparaat.

Service en persoonlijk contact met René.

Interne communicatie kan beter, bekend bij René.

Edwin Kouwer Fa Sitcon

Aardige monteurs

helaas niet echt

Ja zorg dat de mensen onderlegd zijn met de producten en de installatie.
Ja zorg dat de mensen onderlegd zijn met de producten en de installatie.
Als er niet geïnstalleerd kan worden omdat men niet de juiste spullen bij zich heeft en er wordt gezegd dat er gebeld gaat worden voor een nieuwe afspraak.
Doe dat dan ook!
En laat niet de klant zelf moeten terug bellen met de vraag of hij nog geholpen gaat worden.

Plezierig en zeer professioneel bedrijf. Denkt uitstekend mee met de klant. Heeft verstand van airco

Ze kunnen goed improviseren. Prettig personeel

spenkelink bouw advies

Prima ervaring

nee

jammer dat niet alle professie in eigen huis is

Vivace pianolessen

Er werd uitgebreid de tijd genomen om een advies op maat te maken, de situatie te bekijken, zonder iets op te dringen. Al snel ontving ik de offerte die overzichtelijk was. Na een telefonisch... Er werd uitgebreid de tijd genomen om een advies op maat te maken, de situatie te bekijken, zonder iets op te dringen. Al snel ontving ik de offerte die overzichtelijk was. Na een telefonisch gesprek heb ik de opdracht gegeven. Het plaatsen van de airco is goed verlopen. Alles is zorgvuldig gedaan.

Kort voor de datum van plaatsen is er nog iemand komen kijken die wat foto's heeft gemaakt van de radiator die gedemonteerd moest worden zodat de jongens die kwamen plaatsen goed voorbereid zouden... Kort voor de datum van plaatsen is er nog iemand komen kijken die wat foto's heeft gemaakt van de radiator die gedemonteerd moest worden zodat de jongens die kwamen plaatsen goed voorbereid zouden zijn.

Een korte beschrijving van de functies/knopjes van de afstandsbediening van de airco zou handig zijn. In het handboek is het een heel gezoek dus een beknopt overzichtje zou fijn zijn.

J.W. van Loenen

Top!

Nette afwerking van de plaatsing