Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

Rene van Eijk

Nette installatie op zolderkamer geplaatst, afvoer en snoeren echt heel mooi weggewerkt, zowel aan binnen als buitenzijde.

meedenken over oplossingsrichting vooraf, met benoemen van eventuele risico's of onwenselijkheden.
Niet meer bieden/verkopen dan nodig is.

nee

R v/d Wijngaart

Goede informatie en zeer keurige uitvoering/.

- Goede heldere uitleg over de verschillende methodes
- Keurige uitvoering
- Goede communicatie over de verschillende stappen in het proces

Geen.

v.d. Hoek Isolatie Amsterdam B.V.

Alles conform afspraak op de juiste tijd geleverd. Zeer prettige samenwerking en keurige vakkundige medewerkers.

Kwaliteit en prettige communicaties

Als er dan toch een klein puntje is wat ik wil toelichten.
Zoals bij ons zijn jullie monteurs werkzaam op een locatie waar ook gewoon gewerkt wordt.
Mogelijk dat zij vooraf de bureaus en...
Als er dan toch een klein puntje is wat ik wil toelichten.
Mogelijk dat zij vooraf de bureaus en kasten waarboven of onder gewerkt wordt wat beter afdekken of anders aan het eind beter schoonmaken. Zie dit als opbouwende kritiek.

DHr. A.L.Bunte

Goed, wij hadden al een systeem van ze.

Simpel, ze luisteren naar de klant en vertalen dit naar een passend product

geen idee

R. Laumans

Heel goed, medewerkers werken erg netjes, zijn vriendelijk en denken mee over de beste oplossing.

Service gericht en zoeken naar oplossingen.

Opletten dat als de opdracht niet standaard is, ook een maatwerk offerte en bijbehorende voorwaarden worden geoffreerd, het is jammer dat dit in ons geval mis ging en tot tweemaal toe aangepast... Opletten dat als de opdracht niet standaard is, ook een maatwerk offerte en bijbehorende voorwaarden worden geoffreerd, het is jammer dat dit in ons geval mis ging en tot tweemaal toe aangepast moest worden.

Gartine

Prettige onderneming die altijd keurig hun gemaakte afspraken na komen!

Door omstandigheden problemen gehad met mijn airconditioning, dit was niet in een keer op te lossen i.v.m defect printplaat enz.
Na goed overleg en meerde malen geprobeerd dit zo snel...
Na goed overleg en meerde malen geprobeerd dit zo snel mogelijk op te lossen, hebben zij er van alles aan gedaan om om dit probleem te verhelpen.
ben dus een ZEER tevreden klant en ik kan dan ook niet anders zeggen dat ik graag in de toekomst met hun wil blijven samenwerken. Hartelijk dank!

Fonds voor Cultuurparticipatie

Zij hebben afgelopen najaar een aantal airconditioning units geplaatst. Zij hebben hiervoor goed en snel werk geleverd.

Goed inzicht in wat gebeuren moet. Meedenken over mogelijke oplossingen. Prettige communicatie.

M. van Horssen, BICARO

Goed!

De samenwerking en communicatie met Tjeb Burgman verloopt goed en erg prettig.
Ook als eens iets niets lukt wordt dat gewoon medegedeeld en samen gezocht naar een oplossing.

Goed, vnl in het voortraject.

Vooraf was het traject en gesprekken prima

nee

De Keizer makelaarsgroep

Correcte medewerkers en er wordt netjes gewerkt.

Ophanging goed doorspreken met de klant. Wij hebben nu een goot op de muur wat eigenlijk niet nodig was.