Wim

Raymond Kras is een zeer vakkundige schilder die precies, netjes en met plezier zijn werk doet. Ons buitenschilderwerk ziet er weer strak uit. We zijn er blij mee.

Erwin en Petra

Super blij dat Raymond bij ons kwam schilderen: ons plafond is weer mooi strak en super wit! Mochten we ooit weer iets te schilderen/spuiten hebben dan bellen we jou!! En of we jou aanbevelen? Zeker... Super blij dat Raymond bij ons kwam schilderen: ons plafond is weer mooi strak en super wit! Mochten we ooit weer iets te schilderen/spuiten hebben dan bellen we jou!! En of we jou aanbevelen? Zeker wel!

Ron

Vakwerk geleverd. Vriendelijk, bedreven, netjes. Ruimt achter zich op. Al met al top schilder. Zeker aan te raden!

In één woord VAKMANSCHAP! Raymond is erg vriendelijk, komt zijn afspraken na en levert prachtig werk! Hij weet echt waar hij het over heeft. Een echte aanrader!

A.Laan, Hoorn

Komt afspraken goed na, werkt netjes, betaalbaar en prettig in de omgang.

Margareth en René de Graaf

Heerlijk positieve schilder, denkt in oplossingen en komt zijn afspraken na. Heeft vakwerk geleverd, heeft de uitstraling van ons jaren 30 huis naar een hoger niveau getild en werkt erg netjes.... Heerlijk positieve schilder, denkt in oplossingen en komt zijn afspraken na. Heeft vakwerk geleverd, heeft de uitstraling van ons jaren 30 huis naar een hoger niveau getild en werkt erg netjes. Kortom heel erg blij mee.

Bram

Afspraak is afspraak er word op tijd gemeld wanneer ze komen en het schilderwerk is perfect, ook word de beste verf gebruikt. Wij zijn zeer tevreden

Bart Berger

Keurig schilderwerk, kitwerk had iets minder dik gekund

Sylvana en Rinie van Poorten

Wij vinden het echt een dikke 10 waard vanochtend vroeg plafond gespoten super super mooi. Tevreden, snel en vriendelijk komt zijn afspraken na
Rinie en Sylvana uit Purmerend

Klein

Geweldige service en een topresultaat!