Ik heb onlangs de ADR besteld en had daarnaast nog wat andere uitgaven nodig. Niet alles daarvan stond op de website, toch wist Kreisler alles snel en compleet te leveren. Ideaal, Kreisler werkt...Ik heb onlangs de ADR besteld en had daarnaast nog wat andere uitgaven nodig. Niet alles daarvan stond op de website, toch wist Kreisler alles snel en compleet te leveren. Ideaal, Kreisler werkt snel en zorgvuldig en neemt mij veel werk uit handen!
CB&I Nederland BV
Wij zijn erg tevreden met de prestaties van Kreisler Import BV. Verzoeken worden snel behandeld en opdrachten worden binnnen de verwachte tijden uitgevoerd
Ik heb uw bedrijf leren kennen als oplossingsgericht meedenken met de klant als opdrachtgever i.v.m. een spoedorder IATA DGR boeken, waarvan de levering zoals afgesproken heeft plaatsgevonden,...Ik heb uw bedrijf leren kennen als oplossingsgericht meedenken met de klant als opdrachtgever i.v.m. een spoedorder IATA DGR boeken, waarvan de levering zoals afgesproken heeft plaatsgevonden, chapeau !!!
PeB
Ik heb bij u de IMDG Code besteld. Ik werd hierover goed en snel geïnformeerd en het product werd snel geleverd.