Jelle de Wal

Snelle nalevering na melding defect product

Mw.HMP Smeets

Goede snelle levering

Gwen van den Bout

Empin

Slecht; op de site stond Vandaag besteld Overmorgen in huis (of zo'n soort kreet), maar uiteindelijk heeft het meer dan 14 dagen geduurd

Reactie Krijtbordenhandel:

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de review.
Uiteraard betreuren wij deze gang van zaken ten zeerste dus allereerst onze excuses hiervoor.
Echter hebben wij vanwege de drukte helaas wat...
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de review.
Echter hebben wij vanwege de drukte helaas wat vertraging op sommige productie artikelen.
Dit was bij uw bestelling ook het geval.
Normaal gepsroken leveren wij ook binnen 24 a 48 uur dus vandaar dat wij daar ook mee adverteren.
In ieder geval nogmaals onze excuses voor het ongemak en de vertraging en hopelijk toch graag tot een volgende bestelling!
Linsey

D.R. van Rooij

Goede en snelle levering van de door mij bestelde artikelen. Ook was het artikel geheel naar mijn verwachting.

n.v.t.

Marjan Peeters

Snelle levering, een stevig en mooi stoepbord

Kariem El Kenawi

Super, snel en goede kwaliteit

Babette Lips

Niet goed

bestel gegevens snel binnen

na 4 weken nog nikd ontvangen

Reactie Krijtbordenhandel:

Goedemorgen Babette,
Hartelijk dank voor de review.
Uiteraard betreuren we deze gang van zaken ten zeerste dus onze excuses hiervoor.
Ik heb een aantal keren geprobeerd om telefonisch...
Goedemorgen Babette,
Hartelijk dank voor de review.
Ik heb een aantal keren geprobeerd om telefonisch contact te zoeken maar helaas zonder succes.
Deze bestelling was blijven hangen in het systeem dus vandaar dat hij nog steeds niet geleverd is.
In dit geval gaan we hem alsnog met spoed verzenden en ik zal er een setje krijtstiften bij doen ter compensatie.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat uiteraard graag.
Linsey