Sonja Goossens

Geweldig!!!

De wachtkamer

Netjes en correct

Snelle levering, product zoals omschreven.

Snel en duidelijk

bloembinderij madelioef

zie hier onder

Sonja Goossens

Wat een schitterende service! Op 1 dag toegekomen in België. Heel goed verpakt en super kwaliteit! 👌🏻

Prima levering, goede kwaliteit

Zeer tevreden. Netjes en snel bezorgd.

Ik was niet bekend met het bedrijf (gevonden via internet) maar ik heb een prima ervaring gehad. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, de levering ging snel en het is een mooi en... Ik was niet bekend met het bedrijf (gevonden via internet) maar ik heb een prima ervaring gehad. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, de levering ging snel en het is een mooi en kwalitatief product.

tomasz jastrzembski

Eerst vodt ik de eerste besteling van matig kwaliteit daarna koos ik in prijs gelijke product maar dan van aluminium in plaats va randloos lijst toen werdt ik heel posietief verast want product was... Eerst vodt ik de eerste besteling van matig kwaliteit daarna koos ik in prijs gelijke product maar dan van aluminium in plaats va randloos lijst toen werdt ik heel posietief verast want product was naar mijn meining zijn aankop waard ik gebruik lijsten voor de exposities t was erg standart wel degelijk en licht wat ik ook als vijlig kan beschouen onspiegelde folie vondt ik ook van goede kwaliteit tekenin wordt dan wel iets dofer maar jij kan die ook omdraien en dan heb jij op echte glaas lijkende imitatie qua prijs heb ik ook op veel andre sites gezocht naar vergelijbare pruduct maar goedkoper had ik t nergens kunnen vinden bezorging kan ik beschouwen als snel en toen ik servies over een product moest bellen werd ik snel en netjes goed geholpen dus opzich heb ik dus goede ervaring met deze site