Dineke Heersma - DBG Bags

Super snelle afhandeling. Op de dag van de bestelling kon ik de stoepborden al ophalen.

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de fijne review!
Dit soort reacties waarderen wij altijd enorm!
Bij deze heel veel plezier van de borden en uiteraard graag tot een volgende...
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de fijne review!
Dit soort reacties waarderen wij altijd enorm!
Bij deze heel veel plezier van de borden en uiteraard graag tot een volgende bestelling!
Linsey

Ik bestel altijd kliklijsten en vindt dat de lijsten een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben.

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de positieve review!
Misschien dat u nog wel even contact met ons op zou kunnen nemen met betrekking tot de credit nota.
Dan kunnen we dit...
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de positieve review!
Dan kunnen we dit nakijken.
In ieder geval veel plezier met de aankoop en wij horen graag nog van u!

Beill

Mijn bestelling en bezorging hiervan is correct en vlot verlopen.
Netjes voldoende verpakt.
De lijsten zagen er aan de voorkant gaaf en mooi uit.
De achterkanten van de lijsten...
Mijn bestelling en bezorging hiervan is correct en vlot verlopen.
Netjes voldoende verpakt.
De lijsten zagen er aan de voorkant gaaf en mooi uit.
De achterkanten van de lijsten bevatte veel krasjes in het
aluminium. Die zijde komt tegen een muur dus daar heb ik geen problemen mee.

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor de leuke review!
Met betrekking tot de krasjes mag u altijd nog contact met ons opnemen hoor.
Anders wensen wij u heel veel plezier met de lijsten en...
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor de leuke review!
Met betrekking tot de krasjes mag u altijd nog contact met ons opnemen hoor.
Anders wensen wij u heel veel plezier met de lijsten en uiteraard graag tot een volgende bestelling!

Facet Government

Goed, jullie geven aan dat er een snelle levering is en deze wordt ook nagekomen

W. Van Gerwen

Snel en goed afgeleverd

Ik ben overal tevreden over

Goedemorgen meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor het achterlaten van de leuke review!
Heel veel plezier van het krijtbordje en uiteraard graag tot een volgende bestelling!
Met...
Goedemorgen meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor het achterlaten van de leuke review!

Bloembinderij Amber

Zeer snelle levering!

Eerste x een kapotte lijst ontvangen, netjes kosteloos een nieuwe lijst opgestuurd, top!

Bie Antje

Goede producten, fijne communicatie met werknemers en snelle levering!

Sally

Slecht! Bij jullie besteld omdat er volgende dag levering wordt beloofd. Bijna 2 weken later nog steeds niets binnen. Ook niet op de hoogte gesteld!

Marco

Prima shop, kan snelle levering niet waarmaken

Beste Marco,
Beste Marco,
Hartelijk dank dat u de tijd neemt om een beoordeling te schrijven over onze webshop www.fietsenrekkenhandel.nl, wij werken hard achter de schermen om onze webshops te verbeteren en zullen binnenkort de gehele webshop www.fietsenrekkenhandel.nl ook vernieuwen waarbij beoordelingen met verbeteringspunten worden meegenomen.
In de toekomst zullen wij een aanpassing doorvoeren waarbij te zien is binnen hoeveel dagen een order wordt verzonden vanuit ons (extern) magazijn, aangezien deze in het buitenland zijn gevestigd kan het soms langer duren dan als het vanuit ons magazijn wordt toegezonden.
Wij hopen dat uw aankoop van het fietsenrek in iedergeval bevalt en voor eventuele verbeteringspunten staan wij altijd open!
Afdeling Verkoop
Marco