Jennifer

Mooie en betaalbare krijtborden.

Hilde Spincemaille

Alles was oké snee

Ans van Brakel

Duidelijke site en goede terugkoppeling na bestelling. Tevreden over het product.

Benjamin

Goed bedrijf met goede kwaliteit krijtborden.

Goede kwaliteit van krijtborden.
Duidelijke communicatie over levering van het product.

Producten zijn meer dan prima, de levering daarentegen minder. Voor 14:00 bestellen volgende dag in huis lijkt helaas niet het geval te zijn. Ik had het product wel enkele minuten na 14:00 besteld,... Producten zijn meer dan prima, de levering daarentegen minder. Voor 14:00 bestellen volgende dag in huis lijkt helaas niet het geval te zijn. Ik had het product wel enkele minuten na 14:00 besteld, maar uiteindelijk heb ik het product 1 week later ontvangen.

Reactie Krijtbordenhandel:

Goedemorgen Reinier,
Goedemorgen Reinier,
Hartelijk dank voor de review.
Wij leveren over het algemeen binnen 48 uur maar omdat wij sommige wissellijsten vanuit een extern magazijn versturen kan dat weleens 3 tot 4 werkdagen zijn.
Uiteraard proberen wij de klanten hier altijd over te informeren dus onze excuses als dat in dit geval niet duidelijk is gedaan.
In ieder geval heel veel plezier van de lijst en wellicht graag tot een volgende bestelling!
Linsey

Had de werkdag ervoor voor 14u besteld, maar lijst kwam echter niet de volgende dag aan

Klein hoekje van de ruit was afgebroken toen de lijst eenmaal bezorgd was

Reactie Krijtbordenhandel:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de review.
Wij betreuren het ten zeerste dat er een hoekje was afgebroken bij levering maar dit soort gevallen kunnen uiteraard altijd worden gemeld bij ons.
Dan kunnen we er aan de hand van foto's even naar kijken en tot een passende oplossing komen.
Voor zover bij ons bekend is dit helaas niet gebeurt.
Zou u hier alsnog foto's van kunnen mailen?
Hopelijk kunnen we dan nog iets voor u betekenen.
Alvast bedankt en wij zien de reactie graag tegemoet.
Linsey

De Lekkernij

Goed, snelle levering.
nette prijs

Mijn ervaring is prima. Mede gezien het feit dat mijn klacht keurig is opgelost. Had een lijst beschadigd ontvangen en na mailcontact is aangegeven dat er een nieuwe lijst wordt verzonden. Ik ga er... Mijn ervaring is prima. Mede gezien het feit dat mijn klacht keurig is opgelost. Had een lijst beschadigd ontvangen en na mailcontact is aangegeven dat er een nieuwe lijst wordt verzonden. Ik ga er vanuit dat deze lijst heelhuids binnen gaat komen en anders zal het vast weer naar tevredenheid opgelost worden

Stoepbordenhandel is een bedrijf dat meedenkt met de koper. Ons bord dat wij besteld hadden kon niet op tijd geleverd worden. Er is goed contact tussen ons en het bedrijf geweest en zij hebben een... Stoepbordenhandel is een bedrijf dat meedenkt met de koper. Ons bord dat wij besteld hadden kon niet op tijd geleverd worden. Er is goed contact tussen ons en het bedrijf geweest en zij hebben een ander aanbod gedaan, zodat mijn zus toch op tijd een krijtstoepbord heeft gekregen voor de opening van haar bedrijf.