(Bewerkt)

Nav een miscommunicatie is het telefonisch opgelost. Bedankt dat jullie alsnog contact hebben opgenomen en we hopen dat het bij de volgende bestelling goed gaat komen ;-)

Als je weet dat je moet zoeken onder "kliklijsten" is de klus snel geklaard. Levering is prima verlopen. Wel stond er dat het zaterdag geleverd zou worden maar dat werd maandag. Maar dan wel prima... Als je weet dat je moet zoeken onder "kliklijsten" is de klus snel geklaard. Levering is prima verlopen. Wel stond er dat het zaterdag geleverd zou worden maar dat werd maandag. Maar dan wel prima op tijd.

Reactie Krijtbordenhandel:

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de review.
Wij kunnen inderdaad niet altijd op zaterdag leveren: dat ligt aan de verschillende formaten.
Dus in dit geval denk ik dat het formaat toch te...
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de review.
Dus in dit geval denk ik dat het formaat toch te groot was voor een zaterdag levering.
Uiteraard ook bedankt voor de feedback met betrekking tot de verpakking: dit zullen wij zeker meenemen.
In ieder geval wel fijn om te horen dat het pakketje inmiddels is geleverd.
Alvast een prettige avond en wellicht graag tot een volgende bestelling!
Linsey
Signerie

Willem

Goed; snelle levering; goede verkoopinformatie

Gewoon allemaal prima

Duidelijke website, dus goede snelle ervaring

Wij hebben twee magnetische krijtborden aangeschaft maar de kwaliteit en uitvoering is toch anders dan vooraf ingeschat. Er wordt een retourlabel aangemaakt, dus goede service!

Service

Duidelijkere info op website verstrekken

Mooi product, goede prijs, goede communicatie, mooi ingepakt. Voor herhaling vatbaar.

M.A. Vonk

Snellle service en goede kwaliteit voor mooie prijs.

Slecht. Deze vraag om een reviewkomtnog voorhet product geleverd is

Nvt

Leveren

Reactie Krijtbordenhandel:

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor de review.
De uitnodigingen hiervoor gaan via een geautomatiseerd systeem dus wij hebben hier geen invloed op.
Ik begrijp dat dit misschien een beetje...
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor de review.
Ik begrijp dat dit misschien een beetje verwarrend over kan komen dus onze excuses hiervoor.
Uiteraard ga ik ervan uit dat u de spullen inmiddels geleverd heeft gekregen maar mocht dit niet het geval zijn hoor ik dat uiteraard graag.
Linsey
Signerie