A de Vreede

Leuke site,heb bestelling gedaan maar nog niets ontvangen

Reactie Krijtbordenhandel:

Goedemorgen Marcel,
Hartelijk dank voor de review.
Er kunnen soms helaas vertragingen optreden maar wij proberen hier altijd zo spoedig mogelijk actie op te ondernemen.
Ik ga er...
Goedemorgen Marcel,
Hartelijk dank voor de review.
Ik ga er uiteraard van uit dat u de bestelling inmiddels geleverd heeft gekregen en anders hoor ik dat graag nog van u.
Linsey
Signerie

Goede website, duidelijke info (prijzen en afmetingen) een goede stevige verpakking en een snelle levering.

SAM

De bestelling is snel geleverd in een degelijke verpakking. Ook ben ik erg blij met mijn aankoop zelf.

Snelle service!

M,konings

Lijst A1 besteld en snel ontvangen. Tevreden over kwaliteit.

M mus

Snelle levering en mooi product.

Romy T.

Ik ben een tijdje op zoek geweest naar lijsten met een bepaalde afmeting voor mijn tekeningen om in te lijsten. Dit bedrijf sprong er voor mij bovenuit aangezien de mooie uitstraling, kwalitatief... Ik ben een tijdje op zoek geweest naar lijsten met een bepaalde afmeting voor mijn tekeningen om in te lijsten. Dit bedrijf sprong er voor mij bovenuit aangezien de mooie uitstraling, kwalitatief goede en betaalbare prijs. De levering was ook erg snel. De lijsten hebben een moderne, strakke uitstraling. Ik ben erg tevreden!