Johan

Goed bedrijf met uitstekende service

fam. Vermeer

Wij zijn recent bij dit gastouderbureau gekomen omdat ons oude bureau de gastouder al maanden niet uitbetaald. Bij Krokodilletje loopt dit allemaal erg soepel en transparant. Zowel ik als onze... Wij zijn recent bij dit gastouderbureau gekomen omdat ons oude bureau de gastouder al maanden niet uitbetaald. Bij Krokodilletje loopt dit allemaal erg soepel en transparant. Zowel ik als onze gastouder kan precies zien wat de status is van de uren en betalingen en de betalingen zijn altijd op tijd. Ook is het contact met het personeel prettig.

groetjes,

fam. vermeer

Susanne

Goed systeem voor de uren en de administratie

Frederik

Betaald eerst €120 per maand voor gastouderopvang en nu maar €35,- per maand en ze doen het beter als mijn oude bureau!

Met vriendelijke groeten,

Frederik

Janny

Ze doen wat ze doen moeten als gastouderbureau, komen keurig 2 x per jaar langs en houden zich aan afspraken.

Dit gastouderbureau heeft de administratie goed op orde!

Gerrit

Goedkope bureaukosten en prima service

groeten Gerrit

Sabine

Ben al 7 jaar aangesloten bij Krokodilletje en ik kan niet anders zeggen dan dat het een goed gastouderbureau is!

Eefje verschuuren

Ben afgelopen week met al mijn ouders overgestapt naar dit gastouderbureau. We hadden de overeenkomsten dezelfde dag nog en ook waren ze na een paar dagen al op bezoek voor het koppelingsgesprek. Ik... Ben afgelopen week met al mijn ouders overgestapt naar dit gastouderbureau. We hadden de overeenkomsten dezelfde dag nog en ook waren ze na een paar dagen al op bezoek voor het koppelingsgesprek. Ik en mijn ouders zijn erg content met de snelle en correcte afwikkeling van alles!

groetjes,

Eefje