Meer van verwacht
Beschrijf hier uitgebreider uw ervaring
Had meer verwacht van de mediaton om mensen bij elkaar te houden. Maar gaf snel op , en bij het afrondende gesprek nog wel aan te geven dat er meer in zat.
Kuima mediator is betrokken en heeft een heel goed beeld van wat er speelt.
Ze heeft een goed inlevingsvermogen en het lijkt of ze er ook persoonlijk bij betrokken is en bied goed advies.
De coaching door Kuima heeft ons geholpen om onze communicatie - die onderling volledig vastgelopen was - weer open te breken. We kunnen nu weer praten én lachen met elkaar en hebben geleerd hoe we...
De gesprekken waren prettig, objectief, rekening houdend met beide partijen. Prettig dat er ook een gesprek met onze dochter is geweest.
Duidelijke communicatie
Omdat wij totaal niet behendig zijn qua financiën hebben wij voor Kuima gekozen. We voelden ons gelijk op ons gemak en op de juiste plaats in deze verdrietige situatie.
Een goede ervaring gehad. Dichtbij, toegankelijk en niet gehaast. Op een rustige en constructieve wijze kunnen samenwerken. Goede kennis en ervanging.
Zeer goede ervaring, deskundig advies en uitleg,snelle afhandeling dus ben erg tevreden tot nu toe!
Nu laatste handelingen en de scheiding is rond zal zeker mensen over jullie bedrijf...