Eric Goudriaan

De aankoop doen via de website was erg goed, er wordt goed meegedacht welke spullen er benodigd zijn. Levering en aftersales zijn niet goed, levering is niet op de bevestigde datum geleverd wat mij... De aankoop doen via de website was erg goed, er wordt goed meegedacht welke spullen er benodigd zijn. Levering en aftersales zijn niet goed, levering is niet op de bevestigde datum geleverd wat mij een vrije dag heeft gekost. Op de dag zelf gebeld voor een oplossing maar die kon niet geboden worden. Ook was de levering niet compleet.

Aankoop via website

Monique

Snelle levering ,

Dimitri Cruz

Snelle levering van de gevraagde stalen

Onbekend

Een fijne site om kunstgras op te bestellen, erg overzichtelijk en duidelijk. Het kunstgras werd binnen een paar dagen geleverd, erg blij mee! Een klein puntje van kritiek, het gras was niet recht... Een fijne site om kunstgras op te bestellen, erg overzichtelijk en duidelijk. Het kunstgras werd binnen een paar dagen geleverd, erg blij mee! Een klein puntje van kritiek, het gras was niet recht afgeknipt waardoor we alsnog zelf moesten snijden. Dit viel ons wel een beetje tegen, maar we hadden gelukkig genoeg!

Overzichtelijke site en snelle levering

ben berg

Neen gewoon goed

Dean Hollander

Snelheid

LG Ardianita

Heel snel behandeling

alles is op tijd geleverd

Patrick

Super kwaliteit en service!

Service

Patrick

Goede snelle levering

goede prijs

Marco Kneijber

Zeer netjes en snel geleverd goede kwaliteit

Snelle sercive en een goede kwaliteit