Kimberley

Voor de stalenbox moest €1,95 betaald worden. Bij andere bedrijven is dit gratis. Vervolgens kregen wij het pakket 4 dagen later binnen dan de concurrent waarbij een stalenbox met grotere stukken... Voor de stalenbox moest €1,95 betaald worden. Bij andere bedrijven is dit gratis. Vervolgens kregen wij het pakket 4 dagen later binnen dan de concurrent waarbij een stalenbox met grotere stukken kunstgras was aangevraagd (gratis).

De doos kwam ook half open aan. Dit kan onderweg gebeurt zijn. Maar het totale plaatje was het gewoon net niet.

Daarnaast vonden wij de stalen van mindere kwaliteit dan de concurrent.

Nvt.

Therese

Werden ter plaatste prima geholpen. Service er omheen kan echter vele malen beter. Vooraf gebeld om wat informatie te vragen. Moest ven worden nagekeken, dus zou teruggebeld worden maar is nooit... Werden ter plaatste prima geholpen. Service er omheen kan echter vele malen beter. Vooraf gebeld om wat informatie te vragen. Moest ven worden nagekeken, dus zou teruggebeld worden maar is nooit meer gebeurd. Bestelling geplaatst, besproken welke lijm we nodig hadden. Bleek uiteindelijk niet op de order te staan, hebben we elders apart moeten bestellen. Bericht gestuurd om te vragen welke lijm we precies nodig hadden. Ook daar werd niet op gereageerd. We hadden nu geen tijd om andere opties te ontdekken, maar anders hadden vanwege de slechte servce niet besteld bij deze winkel.

Prima kwaliteit, goede prijs, snel geleverd.

Theo Peters

Uitstekend

Snelle levering. Goede afspraken. Mooie kwaliteit.

Jan Franken

Supergoed en supersnel geholpen!

Klantvriendelijkheid, snelheid van reageren en kwaliteit van geleverde gras.

Emile Van den Ham

Netjes en volgens afspraak geleverd.

Netjes en volgens afspraak geleverd.

Suzan de Fijter

Snelle levering van de samples!

Fijn dat je thuis een keuze kunt maken van het kunstgras op een goed stuk dat niet te klein is om te beoordelen.

Rene Vennix

Heel fijn bedrijf, snelle levering maar vooral een goed pruduct!

Snelle levering en kwaliteit!

Jesse

Wij hebben een kunstgrasmat op maat besteld. Erg tevreden over de kwaliteit. Fijn dat we eerst gratis samples ontvingen om tot een goede keuze te komen.

Gratis samples om te kiezen, goede kwaliteit mat.

Monique

Wij zijn erg tevreden over de duidelijke communicatie en snelle levering. De mogelijkheid tot het bestellen van de gratis stalen hebben ons erg geholpen.

ad postelmans

Alles klopt aan dit bedrijf

snelle levering goede kwaliteit