Ernst Alma

Supper chauffeur heeft netjes gras rol met mij in de achtertuin gelegd

Prijs duidelijk site en goed transport bedrijf

Kunstgrasconcurrent

Geweldig geholpen is vandaag binnen gekomen zag er keurig uit

De prijs zeer tevreden

Ben vd Have

Prima. Ongevraagd meerdere stalen gekregen binnen een paar dagen.

Zie boven.

Jan

Ik bestelde een reststuk hockeygras. Afmetingen en foto stonden op de site. Er stond wel blijkbaar een witte lijn op de foto, maar geen tekst erbij dat deze witte lijn ook daadwerkelijk sterk... Ik bestelde een reststuk hockeygras. Afmetingen en foto stonden op de site. Er stond wel blijkbaar een witte lijn op de foto, maar geen tekst erbij dat deze witte lijn ook daadwerkelijk sterk geverfd in dit stuk zou zitten. De foto leek mij meer een close up van een hockeyveld. Dus ik ben er een beetje ingestonken door mijn verkeerd beeld van de foto. Contact opgenomen met het bedrijf en daar vertelden ze me het stuk lijn er uit te snijden en dan de stukken tegen elkaar te lijmen. De maatvoering liet dat gelukkig toe. Nu wacht ik eigenlijk nog op een rolletje dubbelzijdige tape van 5 meter ter compensatie van het de niet aanwezige waarschuwende tekst bij de foto.

Kwaliteit en bezorging

Eppo Molog

Goede service met prima bezorgdienst!

Komen afspraken na.

Holland-Wheels BV

Vriendelijke klantenservice, goede website, binnen 2 dagen was het proefpakket met 4 monsters in huis, bestelling op maat met snelle levering

snel, onproblematisch, klantgericht

Patrick

Snel besteld,en snel te leveren

Snelheid, goede website en levering, mooie prijs

Basmartens.com

Super service, hele snelle levering! Top product!

Goede service, snelle levering

Visscher

We hadden een klein stuk nodig. De coupons zijn ideaal. Snel en netjes bezorgd, erg vriendelijke bezorger. Heel mooi gras.

Goed bereikbaar, snelle levering.

Anja

Enige bedrijf dat ik gezien heb, dat om de afmetingen vroeg. Wo konden de rollen gewoon uitrollen: klaar is Kees! Perfect!

Snelle levering, goede afmetingen, prima kwaliteit.