Carina L.M. Smit

Monsters keurig verzorgd en op tijd ontvangen

Tijdigheid en accuratesse

Parteculier

(Bewerkt)

Gras besteld van rol van 4m en dan het breedte stuk wat we nodig hebben. Levering stuk uit rol 2 meter dus te kort. Kan nu geen positief revieuw geven. We zitten op de flonders en de rol ligt... Gras besteld van rol van 4m en dan het breedte stuk wat we nodig hebben. Levering stuk uit rol 2 meter dus te kort. Kan nu geen positief revieuw geven. We zitten op de flonders en de rol ligt gezellig midden in de kamef. Hoop dat kunstgras nu wel doet wat hij zegt en morgen...dinsdag dus de goede maat afleverd en de andere zooi weer meeneemt. Nu diep teleurgesteld en kan het ook nog niet aanbevelen. We hopen na morgen wel. Het is nu aan kunstgras om een goece beoordeling te verdienen

Excuses gemaakt. Maar die zijn pas wat waard na verbetering en dat is prima uitgevoerd

SpitSecurity.nl

Ook in de coronacrisis levering zoals afgesproken.

Veel keuze en prijs kwaliteit is goed.

Dennis

Goede service! Snelle reactie!

Prima!

bert

Snelle levering,keurig gebeld voor juiste datum levering

op afgesproken tijd bezorgd. what you see,is what you get

Iterson

Netjes, snelle service

Duidelijke info over verschillende soorten kunstgras en in goede verhouding met prijs.

bernard de vreeze

Uitstekende service

snelle reacties

Sarah de Rooy-Weber

Heel positief - een minpuntje wij hadden de monsterbox besteld omdat we graag wilden testen hoe de look and feel van plato is. De box was snel binnen, alleen ontbreekte juist plato. Uiteindelijk ook... Heel positief - een minpuntje wij hadden de monsterbox besteld omdat we graag wilden testen hoe de look and feel van plato is. De box was snel binnen, alleen ontbreekte juist plato. Uiteindelijk ook niet erg, omdat we nu voor de zachte chicago gaan.

snel

Wolswijk

Mooi pakket en keurig volgens afspraak bij ons thuis

Komen afspraken na.

Henny Siteur

Super!!

Snelle levering, allesvolgens afspraak!