Ton

Prima! gevonden wat ik wilde

Dijkema

Onderplaten voor mijn gras besteld, had hier wat vragen over, werden goed en deskundig beantwoord. Bestellen ging snel en makkelijk.

Goede klantenservice met deskundig advies en een snelle reactie tijd!

Nick

Wij hadden valdemping gekocht voor onder ons kunstgras, helaas is het vrij hard en stug materiaal waardoor er nauwelijks sprake van demping is. Is eigenlijk gewoon een dikke stabilisatiemat voor een... Wij hadden valdemping gekocht voor onder ons kunstgras, helaas is het vrij hard en stug materiaal waardoor er nauwelijks sprake van demping is. Is eigenlijk gewoon een dikke stabilisatiemat voor een veel te hoge prijs! Tevens geen instructie erbij mbt boven of onderkant.

Levering op tijd

Goed advies

Bert Plagge

Na de bestelling bedachten we toch een groter stuk kunstgras te willen. Helaas bleek het bestelde al klaar te liggen voor verzending. Tot mijn verrassing kreeg ik te horen dat ze het desondanks... Na de bestelling bedachten we toch een groter stuk kunstgras te willen. Helaas bleek het bestelde al klaar te liggen voor verzending. Tot mijn verrassing kreeg ik te horen dat ze het desondanks zullen aanpassen. Top!

Zeer klantvriendelijk.

D.B.

Punctueel, snel en de informatie ,ook per sms, klopt.

Zeer punctueel

Prima service. Erg te vreden.

Dennis Brand

Wij vonden het fijn om d.m.v. een samplepakket de grasmat goed te kunnen beoordelen.

Marcel

Snelle en goede service