Johan Van Oosten

nvt

Robbert

Prima, aardige medewerkers

Heel erg goed.
Duidelijke website, goede omschrijving. Snelle levering.

Fijn dat je zelf de leverdag mag kiezen en dat ook de vervoerder goed communiceert.

Dennis Bovens

Ik kreeg na 1 dag al het monster binnen.. En heb de zelfde dag nog besteld. De dag erna werd het kunstgras al geleverd. Op de mails werden meteen gereageerd. Ik ben super tevreden. Goede prijs vind... Ik kreeg na 1 dag al het monster binnen.. En heb de zelfde dag nog besteld. De dag erna werd het kunstgras al geleverd. Op de mails werden meteen gereageerd. Ik ben super tevreden. Goede prijs vind ik. Echt een aanrader. Groetjes dennis

Super snelle levering. En antw op mails.

Nog niet veel ervaring, het ging alleen om een bestelling van proefstukjes gras.

De foto's van het kunstgras geven de kleur goed weer zoals bleek bij ontvangst van de staaltjes.

Rijsdijk Bestratingen Gouda vof

Prettig contact gehad over het zelf ophalen van het produkt

Na betaling per Ideal kan je de coupon de volgende dag al ophalen, produkt ziet er op internet hetzelfde uit.

Marco

Prima geleverde spullen. Misten wat met de levering wat na een belletje netjes de volgende dag geleverd werd.

Prima service

Louise.

Product komt overeen met de beschrijving.
Top kwaliteit
Prima prijs
Product komt overeen met de beschrijving.
Top kwaliteit
Prima prijs
Snelle bezorging en omdat ik in een winkel straat woon is brengen aan de deur erg lastig, de medewerker heeft een flink stuks moeten lopen met een zware rol en zette deze netjes zonder klagen in de gang. Jullie mogen trots zijn op de bezorger.

Vlotte afhandeling. De bezorging.

G. Henzen

Ik had een klein stukje kunstgras nodig voor op ons terras voor de zindelijkheidstraining van onze puppy. Maar, ik moest overal minimaal 2x1 mtr kopen en dat werd dus best prijzig. Totdat ik Stefan... Ik had een klein stukje kunstgras nodig voor op ons terras voor de zindelijkheidstraining van onze puppy. Maar, ik moest overal minimaal 2x1 mtr kopen en dat werd dus best prijzig. Totdat ik Stefan van de Kunstgrasconcurrent aan de telefoon kreeg. Hij dacht onmiddelijk met mij mee en bood een restant stuk gratis aan. Ik hoefde alleen maar de verzendkosten te betalen en had de volgende dag al het mini-trainingsveldje gereed van een mooie kwaliteit kunstgras. Topservice voor een hele lage prijs !!

Behulpzaam en snelle verzending van het produkt