Matig

Telefonisch contact prima

Betrouwbaar; komt afspraken na; goede, adequate en accurate communicatie.
En last but not least: het gras is mooi, we zijn diktevreden.

Gerard Verheij

Prima, snel en correct. Ook een foutje bij de betaling werd door uw medewerker Stefan zeer vriendelijk, snel en correct recht getrokken

Zie boven

Mijn ervaring mat dit bedrijf zijn uitstekend.

Duidelijke website; snelle levering.

Henk Beerens, Vught

Bestelling keurig op de door ons gewenste datum bezorgd (zelfs een kwartier vóór het door bezorgdienst Flevobird vermelde tijdvak: 08.00-10.00 uur).

Eduardo Hendrickx

Mijn ervaring is erg goed. Want ik zat met wat vraagjes. Dus ik belde. Ik werd bijna direct te woord gestaan en al mijn vragen werden netjes en vriendelijk beantwoord. Ze hebben mij toen geholpen... Mijn ervaring is erg goed. Want ik zat met wat vraagjes. Dus ik belde. Ik werd bijna direct te woord gestaan en al mijn vragen werden netjes en vriendelijk beantwoord. Ze hebben mij toen geholpen met mijn bestelling in te vullen. En de mondelinge afspraken werden ook netjes nagekomen. Een vriendelijk bedrijf dus met een zeer goede service en goede prijzen en kwaliteit.

Iets betere omschrijving bij opvullen met zand.
Iets betere omschrijving bij opvullen met zand.
Welk zand soort? En waarom en onderhoud bij elke soort en hoeveel pinnen heb je nodig rondom om vast te zetten? En om welke afstand minimaal nodig? En is dit alleen aan de randen of ook middenin? Graag iets betere omschrijving.

Kunenborg

Snelle afhandeling van de opdracht, maar waardeloze levering. We hebben zelf moeten helpen de veel te grote rol, (waarop ALLES zat gerold en geseald!) uit de bis van de leverancier te halen en... Snelle afhandeling van de opdracht, maar waardeloze levering. We hebben zelf moeten helpen de veel te grote rol, (waarop ALLES zat gerold en geseald!) uit de bis van de leverancier te halen en kunnen zo'n groot pakket NOOIT bij ons boven krijgen. Redelijk belangrijk als je speciaal iets besteld voor je DAK-terras... We hebben midden in de nacht de rol over straat moeten rollen om alles in delen boven te krijgen. Voortaan alles op aparte rollen leveren misschien??? Niet iedereen heeft ook 'n achterom of lift van 4m. Misschien nog iets om rekening mee te houden?

Als je materiaal levert voor 'n dakterras, is het misschien niet zo handig om alles op 1 rol te proppen. Losse pakketten zijn makkelijker naar boven te krijgen. Geen poging gedaan om te helpen met... Als je materiaal levert voor 'n dakterras, is het misschien niet zo handig om alles op 1 rol te proppen. Losse pakketten zijn makkelijker naar boven te krijgen. Geen poging gedaan om te helpen met 'n oplossing om de geleverde materialen toch boven te krijgen.

Kan gebeuren: een verkeerde levering naar aanleiding van onze bestelling. Keurig afgehandeld, geld retour en een bos bloemen erachteraan. Keurige afhandeling!

Reactie Kunstgrasconcurrent:

Bedankt voor je bericht Martine. We waren al benieuwd of de bos bloemen was aangekomen. Veel plezier ervan.

Kan niet beter