Peter

Goede tips

HvdV

Goede ervaring; alles verliep prima.

Niet specifiek.

(Nog) niet kunnen vaststellen.

Goede kwaliteit, groot assortiment, snelle service

Goede kwaliteit, groot assortiment

Bij een bestelling boven een bepaald bedrag zou je verwachten dat de bezorgkosten kunnen vervallen.

Declerck Miguel

9 classics

Zeer goed!

bij persoonlijk contact meer dan goed geholpen

zoekfunktie site vergemakkelijken

Els Fennes

Super bedrijf goede communicatie met eigenaar goed verpakt en een mooie kwaliteit

Super goede kwaliteit van de kunstplant

Geen verbeterpuntjes

Prima had het verkeerd gedaan met bestellen maar ben goed geholpen

De door mij bestelde producten ( plantenbakken voor buiten) werden keurig bezorgd met beschermende dekens tussen de plantenbakken in; helaas waren deze bakken niet verpakt De informatie via email... De door mij bestelde producten ( plantenbakken voor buiten) werden keurig bezorgd met beschermende dekens tussen de plantenbakken in; helaas waren deze bakken niet verpakt De informatie via email betreffende de bestelling was prima.

Nee, geen sterkere punten dan men gewend is van webwinkels.

Eigenlijk zouden dergelijke artikelen zoals ik besteld heb enigszins verpakt dan wel beschermd verzonden moeten worden om schade te voorkomen. Gelukkig had deze bezorger er wél voor gezorgd dat er... Eigenlijk zouden dergelijke artikelen zoals ik besteld heb enigszins verpakt dan wel beschermd verzonden moeten worden om schade te voorkomen. Gelukkig had deze bezorger er wél voor gezorgd dat er geen schade kon ontstaan door een deken te gebruiken.

restaurant Indian Way

De ondernemer kwam zelf de kunstplant afleveren en gaf mij tips over de mooiste verpotting. Hij heeft hart voor zijn zaak en zijn planten.

De strelitzia plant is prachtig .

Denken mee. Komen zo nodig met alternatieven