Kennisgeving bezorgtijdstip was nadat bezorger al was geweest en daardoor gemist.
Artikel 402704 2x achtereenvolgens besteld. Artikel verschilde in kwaliteit en uiterlijk

Fenny Kroes

TOP

Site en het contact houden met de klant!!!!

Nvt

Zeer tevreden : toen mijn bestelling niet in voorraad bleek werd ik meteen gebeld. Alternatieve oplossing gevonden.

Tel contact door leverancier met mij opgenomen zeer op prijs gesteld.

Goede dienstverlening, snel antwoord op mails, persoonlijk contact, snelle levering.

Heel positief dat ik bij een probleem persoonlijk opgebeld werd en nadien ook snel antwoord op mijn mails kwamen. Er werd samen gezocht naar een oplossing. De levering was ook bijzonder snel.

Ik had al betaald voor een product, toen het uitverkocht bleek te zijn. Mijn tip is de website goed up to date houden, zodat het duidelijk is wanneer een product niet voorradig is.

Super goede samenwerking

Vlugge reactie en meedenkende medewerker.

N.H.J. Roelofs

Ik ben zeer tevreden. De planten werden snel bezorgd en zien er levensecht uit.

Ik heb, voordat ik tot aanschaf overging, telefonisch contact gehad met Kunstplanten en werd zeer vriendelijk en professioneel te woord gestaan.

Marion

Super top!!!
Heel vriendelijk en goed geholpen. Echt goede service, snelle reacties en snel bezorgd!
Groeten Marion

De service is echt top!!
Snelle bezorging. Mooie planten.

Wouters Pieter

Voor de eerste maal heb ik een bestelling gedaan en die is mij 100 % mee gevallen. Kende het bedrijf niet en toch heb ik een bestelling geplaatst .( intuitie ?)

De betalingsmogelijkheid, de snelheid van levering.

eva

De keuze was goed / ze hielpen me via de telefoon erg vriendelijk/ alles keurig en sterk verpakt en verstuurd/ik was zo blij als een kind op zondag toen ik mijn producten uitpakte / goed gedaan/

ook van zijden bloemen kan je prachtige kransen maken met blad en bessen is erg mooi/

steeds verder uitbreiden/

L.E. Eikens-Choufoer

Zeer betrouwbaar. Levert zijn prachtige producten snel en is vriendelijk indien men om informatie vraagt. Zeer zeker een topper!

Ontzettend fijn dat men de moeite neemt om de klant te bellen indien iets niet helemaal duidelijk is.