JtM Ontwikkeling & Produktie

Snel vriendelijk en nauwkeurig

snelheid van leveren was ongelofelijk

kazn niet beter

Gewoon voldoende.

Geen opvallende sterke punten.

Geen aanbevolen verbeterpunten.

Goede service

snelle en correcte service

Kim

Prima. Product was niet meteen leverbaar, maar hier werd goed over gecommuniceerd en bij levering ook nog wat mooie droogbloemen ontvangen. Dank daarvoor!

Goede communicatie en extra'tje bij levering

Janssen

Mijn ervaring met dit bedrijf is 100% denken met je mee aflevering perfect snelle levering vriendelijk en behulpzaam wordt teruggebeld indien nodig ga zo door is zeker aan tebevelen

zeer behulpzaam klantvriendelijk en alles klopt

ik vind alles zeer na wens

Inge

Duidelijke website, snelle levering.

Snellere levering dan was aangegeven.

Ellen

Vlotte service, foto's zijn waarheidsgetrouw

Jos Grimme

Prima geregeld.

Goede uitleg over de produkten met duidelijke foto's om het gedetailleerd te kunnen bekijken.

Ja voor het produkt wel. De boomstammen zijn met spijkers samengetimmerd en zijn de koppen zichtbaar...Helaas zijn er geen donkere koploze spijkers gebruikt.

Zeer positief. Ik werd ook nog telefonisch benaderd over mijn bestelling en kreeg advies hoe ik de (kunst)planten beter in de pot kon arrangeren. Daardoor is het resultaat nog beter dan ik zelf had... Zeer positief. Ik werd ook nog telefonisch benaderd over mijn bestelling en kreeg advies hoe ik de (kunst)planten beter in de pot kon arrangeren. Daardoor is het resultaat nog beter dan ik zelf had bedacht.

Goede website met duidelijke beschrijving en kleuren van de producten.
De levering was zeer snel en goed verpakt.

Vera Stroobants

Heel tevreden over de service en kwaliteit. De kunst buxus takken die ik bestelde zijn niet van echt te onderscheiden. Ik gebruik ze om kleine gaten en dode stukken in onze (echte) buxus haagjes te... Heel tevreden over de service en kwaliteit. De kunst buxus takken die ik bestelde zijn niet van echt te onderscheiden. Ik gebruik ze om kleine gaten en dode stukken in onze (echte) buxus haagjes te camoufleren. Geen mens die het ziet en iedereen staat vol bewondering naar mijn haagjes te kijken :-)