8.2/10

Bestelling snel en correct afgehandeld

Heldere werkwijze. Uitgebreide en nuttige informatie over materialen

Goede en snelle levering

Artikel goed verpakt

Best een oké bedrijf. Prijs voor gezaagd Trespa is gewoon goed.. Totaal plaatje niet altijd even tevreden, maar tóch wel voor herhaling vatbaar

Gezaagd Trespa goed geprijsd. Redelijk snelle levering (3 tot 4 werkdagen). Site overzichtelijk en makkelijk te bestellen.

* Verpakken gezaagd Trespa verbeteren. 2 losse bestellingen gedaan binnen 2 weken en beide keren was de verpakking beschadigd. Slechts 1x was ook daadwerkelijk het Trespa beschadigd. * Trespa... * Verpakken gezaagd Trespa verbeteren. 2 losse bestellingen gedaan binnen 2 weken en beide keren was de verpakking beschadigd. Slechts 1x was ook daadwerkelijk het Trespa beschadigd. * Trespa schroeven worden wél verkocht maar staan niet op de site. * Beprijzing van de producten is niet altijd correct. Voor een doosjes Trespa schroeven moest ik 23€ betalen en 1 week later (voor hetzelfde doosje) iets meer dan 40€. Een telefoontje leerde dat de prijs vorige week “niet goed was doorberekend”. Div inetshops verkopen echter dezelfde doosjes wél gwn voor iets meer dan 20€.

Christine Rooms

Tiptop in orde

Zeer snelle levering

Neirynck Eric

Ik ben niet tevreden na een week dat de bestelling is verzonden heb ik nog steeds niets ontvangen ik hoop dat het nog in orde komt anders wil ik wel mijn geld terug

C. T.

Ik ben helemaal tevreden. Bedankt

Qualiteit, mooi gesnijden

Bestelling is nog niet geleverd

website is ok

info over levering

Robert van Lambaart

Uitstekend!

Gert Lubbersen

Is slecht. In juni besteld, email zoekgeraakt. Mensen niet bereikbaar, dan krijgen we ruw materiaal opgestuurd. Van kastje naar de muur.

Verkoop binnendienst prima

Proces en informatie op orde brengen