8.2/10

Pieter Laroy

Nog steeds geen bericht gekregen rond levering. Duurt wel lang, niet OK vind ik.

Communicatie rond levering

Sjan in 't Groen

Snel en prettig geholpen.
En een leuk gesprek gehad aan de telefoon. 👌👍

Geert

Goed maar beetje warrige communicatie door de meerdere websites die ze online gebruiken, elk met hun eigen orderysteem.
Ook spijtig dat ze alleen maar ophaalpunten hebben in hun...
Ook spijtig dat ze alleen maar ophaalpunten hebben in hun Productiepunten zelf, die allemaal rond Amsterdam liggen. Gaat een beetje in tegen het idee van verspreidde ophaalpunten.
Heel handig als je in de buurt van Amsterdam woont, anders laat je het maar leveren. Ook minimul order bedrag is beetje spijtig. Eigenlijk vooral gericht naar NL bedrijven, kan je ook zien aan de prijzen Excl. BTW.

goede kwaliteit, eens de order echt opgepikt is gaat het heel snel om het product klaar te hebben

Meerdere ophaalpunten verspreid over NL zou wel handig zijn.
Alleen betaling via iDeal of overschrijving (extra te betalen).
Geen PayPal (teveel kosten waarschijnlijk) of andere...
Meerdere ophaalpunten verspreid over NL zou wel handig zijn.
Alleen betaling via iDeal of overschrijving (extra te betalen).
Geen PayPal (teveel kosten waarschijnlijk) of andere betaalmogelijkheden. Alleen voor NL markt ok, voor andere landen niet zo handig. Heeft extra tijd en geld gekost om te kunnen betalen.

Toni

Ik heb een tafelblad besteld, wat op maat als een cirkel gemaakt moest worden. De bewerking was binnen 3 dagen al klaar en ik kreeg het tafelblad via DHL daarna snel in huis. De prijs was ook lager... Ik heb een tafelblad besteld, wat op maat als een cirkel gemaakt moest worden. De bewerking was binnen 3 dagen al klaar en ik kreeg het tafelblad via DHL daarna snel in huis. De prijs was ook lager dan bij een andere aanbieder.

Super deskundige mensen aan de telefoon. Die weten alles van kunststof platen.

Op zaterdag ook bereikbaar zijn is misschien een extra plusplunt en levert jullie zeker nog meer bestellingen op.

Jeison Malagon Cardozo

Slechte ervaring. Ik heb twee weken geleden 4 stukken plexiglas. In het begin was alles in orde de communicatie en de bestelling was heel vlot maar op het moment van de levering de chaos begon. Ze... Slechte ervaring. Ik heb twee weken geleden 4 stukken plexiglas. In het begin was alles in orde de communicatie en de bestelling was heel vlot maar op het moment van de levering de chaos begon. Ze werken samen met een transport service - Bulstra ze geven geen duidelijk info over de leveringstijd. De bepaalde leveringsdatum werd niet gerespecteerd ik krijg twee van de 4 stukken 3 dagen na de voorgestelde datum. De andere twee stukken zijn nog altijd niet geleverd. Ik nam contact met Plexi kopen via email en telefoon, ze probeerden contact op te nemen met Bulstra of Postdienst geen duidelijk uitleg wat er gebeurde. Op het einde zeiden dat de reste van de bestelling op volgende dag zou krijgen. Er zijn al 4 dagen ik op contact was met Plexi Kopen en ik krijg niets. Totaal respecteloos over de leveringstijd. Nooit meer iets bestellen aan deze mensen. Ik hoop dat ooit de rest van de stukken krijgt.

Eerste contact ging vlot tuurlijk ze moeten winst maken.

Leveringsdatum totaal niet gerespecteerd vooral voor mensen in België

Danny swinnen

Ik had ook kleine delen nodig en bij andere bedrijven kon ik dit. Na mijn eerste contact was ik onmiddellijk gerust gesteld. Zeer enthousiaste en zeer vriendelijke medewerkers met duidelijk veel... Ik had ook kleine delen nodig en bij andere bedrijven kon ik dit. Na mijn eerste contact was ik onmiddellijk gerust gesteld. Zeer enthousiaste en zeer vriendelijke medewerkers met duidelijk veel ervaring. Had de delen dringend nodig. Pakje werd reeds na twee dagen in perfecte staat afgeleverd. Een aanrader !

Snelle en correcte service . Ook voor kleine bestellingen! Zeer ervaren en vriendelijke bediening . Zowel telefonisch als per e-mail

Nvt

Ik was op zoek naar een strookje trespa naar diverse bedrijven een mail gestuurd met de afmetingen.
Er zijn bedrijven die een offerte sturen voor het strookje, met daar in verzendkosten met een veelvoud van wat het strookje moest kosten.
Ook een mail gestuurd naar Kunststof Kopen en na een paar keer heen en weer mailen stuurt Kunststof Kopen het strookje
kosteloos naar mij adres.
Voor mij is dit een geweldige service en een erg klant vriendelijk bedrijf.

goed service

nvt

Robert

(Bewerkt)

23-05-2018 een bestelling gedaan en op 24-05-2018 zou het pakket door pakketdienst KDZ rond 18:00 uur worden opgehaald volgens de mail en Track & Trace.
Vandaag 25-05-2018 maar gebeld naar...
Vandaag 25-05-2018 maar gebeld naar pakketdienst KDZ, sorry meneer, het pakket is nog niet aangeboden.
Dus ook maar naar Kunststof Kopen gebeld.
Aangezien het te druk was kon ik een bericht inspreken en zou men mij terug bellen maar wacht daar nog steeds op.
Volgens de Track & Trace is mijn bestelling nog steeds niet aangeboden aan pakketdienst KDZ.
Voor mij tot nu toe dus een slechte ervaring met dit bedrijf.
Zit met spoed te wachten op de bestelling en hoor niets van het bedrijf dat er iets mis is gegaan of wat er aan de hand is.
Vandaag, 26-05-2018 nog maar eens proberen te bellen om hopelijk neer duidelijkheid te krijgen.
Wordt vervolgd.
Problemen opgelost en de bestelling was door het transport bedrijf op verkeerde locatie.
Ook het transport bedrijf heeft er alles aan gedaan om aan hun verwachting te voldoen en de zelfde dag mijn bestelling bezorgd, bezorger is zelfs achterom gegaan om het af te leveren.
Al met al is het netjes opgelost en zal ik een volgende bestelling ook hier weer doen.

problemen zo snel mogelijk verhelpen.

Aan de afspraken houden.

Harm

Zeer goede communicatie.
Vriendelijk en behulpzaam.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Nee, gewoon zo doorgaan.

vzw Vrienden van Cuba

Ik ervoer een heel goede medewerking en een prima contact. Mijn vragen werden steeds positief benaderd

De contacten verliepen via mailing, en dat resulteerde in een zeer bevredigend resultaat